Povezane vesti
Nik Kirjos se vraća na teren: Novakov prijatelj odabrao prvi turnir na kojem će nastupiti
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Australijski teniser Nik Kirjos, poznat po svom talentu i energiji, najavio je povratak na teren nakon više od dve godine odsustva. Prvi meč odigraće 29. decembra 2024. godine na ATP turniru u Brizbejnu. On nije nastupao od US Opena 2022… »
Kirjos se vraća takmičenjima na turniru u Brizbejnu
Radio sto plus 15.11.2024
Kirjos je zbog problema sa povredama kolena i ručnog zgloba odigrao samo jedan ATP meč u više od dve godine, 2023. na turniru u Štutgartu. “Osećam da sam spreman i zdrav i uzbuđen sam zbog povratka tenisu… Bio je dug put oporavka da bih bio ovde gde sam… »
Vesti dana »
Doček Siju Đinpingu u Americi: Tramp, Melanija, crveni tepih i prelet aviona
BBC News pre 11 minutajoš 32 povezane
CLS o urušavanju dela gradilišta: Neophodna momentalna ostavka beogradske sekretarke za inspekciju
Beta pre 46 minutajoš 23 povezane
Oblačno i kišovito Oglasio se RHMZ sa prvim prognozama za zimu: u oktobru i toplo i hladno, a onda obrt evo šta nas čeka
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana
Sud blokirao Trampovu zabranu medijima: CNN, Politico i MS NOW se vraćaju u Belu kuću
Nova pre 41 minutajoš 12 povezanih
SRCE: U računima za struju ukinuti taksu za javni medijski servis i naknade za podsticaj povlašćenih proizvođača električne energije
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 8 povezanih