Povezane vesti

Bajčetić: Osećam se kao Španac, ponosan sam što predstavljam ovu državu

Bajčetić: Osećam se kao Španac, ponosan sam što predstavljam ovu državu

Politika pre 16 minuta
MADRID – Fudbaler Salcburga Stefan Bajčetić izjavio je danas da se oseća kao Španac i da je ponosan što predstavlja tu državu, prenosi Marka. Bajčetić (20) je rođen u Vigu i nastupa mladu reprezentaciju Španije, a njegov otac je nekadašnji… »
Bajčetić: Ponosan sam što iram za Španiju

Bajčetić: Ponosan sam što iram za Španiju

Sportski žurnal pre 16 minuta
U intervjuu za Marku rekao da se oseća kao Španac. Fudbaler Salcburga Stefan Bajčetić izjavio je danas da se oseća kao Španac i da je ponosan što predstavlja tu državu, prenosi Marka. Bajčetić (20) je rođen u Vigu i igra za mladu reprezentaciju… »
Stefan Bajčetić otklonio sve nedoumice oko toga za koga će igrati

Stefan Bajčetić otklonio sve nedoumice oko toga za koga će igrati

Danas pre 1 sat
Fudbaler Stefan Bajčetić razrešio je sve dileme oko toga za koju će reprezentaciju nastupati. U intervjuu španskom listu Marka on je direktno odgovorio na postavljeno pitanje i otklonio sve sumnje da će igrati za „crvenu furiju“ u budućnosti… »
Ako nećeš za Srbiju - i ne moraš! Ovo su svi fudbaleri koji su odbili "orlove", za neke smo sami krivi

Ako nećeš za Srbiju - i ne moraš! Ovo su svi fudbaleri koji su odbili "orlove", za neke smo sami krivi

Mondo pre 1 sat
Stefan Bajčetić samo je još jedan u nizu fudbalera koji su odbili da igraju za Srbiju, a imali su pravo. Dugačka je lista svih onih koji su nas "ispalili", ali nažalost mnogo je i onih o koje se Srbija ogrešila. Evo o kome se sve radi. Fudbalska… »
Bajčetić za “Marku”: Ja sam Španac

Bajčetić za “Marku”: Ja sam Španac

Vesti online pre 2 sata
Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Mladić koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo i jedino za Španiju. U intervjuu za “Marku” dobio je direktno… »
Bajčetić stavio tačku po pitanju nastupa za Srbiju

Bajčetić stavio tačku po pitanju nastupa za Srbiju

B92 pre 2 sata
Dugo se govorilo o tome hoće li Stefan Bajčetić ipak napraviti preokret i ipak se odlučiti da igra za Srbiju. Sada je na to pitanje dao svoj konačan odogovor posle koga je jasno koja je njegova odluka, tačnije stavio je tačku i definitivno odlučio… »
Ponosan sam što sam Španac: Bajčetić otkrio kako se oseća povodom svoje nacionalnosti! (video)

Ponosan sam što sam Španac: Bajčetić otkrio kako se oseća povodom svoje nacionalnosti! (video)

Hot sport pre 3 sata
Definitivno neće braniti boje Srbije! Stefan Bajčetić jedan je od najtalentovanijih fudbalera Evrope, pa se čak i naša selekcija borila da osiguran njegovo igranje za nacionalni tim Srbije, ipak od toga nema ništa. On je u intervjuu za Marku ugasio… »
Stefan Bajčetić nije Srbin, Španac je: Oglasio se i zauvek zalupio vrata našoj reprezentaciji!

Stefan Bajčetić nije Srbin, Španac je: Oglasio se i zauvek zalupio vrata našoj reprezentaciji!

Mondo pre 3 sata
Više nema dileme, Stefan Bajčetić će igrati za Španiju, a ne za Srbiju. Talentovani fudbaler srpskog porekla Stefan Bajčetić igraće za reprezentaciju Španije. Iako je Fudbalski savez Srbije pokušavao da ubedi fudbalera Liverpula na pozajmici u… »
Bajčetić za Marku: Ja sam Španac

Bajčetić za Marku: Ja sam Španac

Sport klub pre 2 sata
Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Mladić koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo i jedino za Španiju. U intervjuu za Marku dobio je direktno pitanje za… »
„Ja sam Španac“: Oglasio se Liverpulov biser i razočarao Srbiju

„Ja sam Španac“: Oglasio se Liverpulov biser i razočarao Srbiju

Nova pre 3 sata
: Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Dvoumio se, ali je sada prelomio da brani boje Španije. Fudbalski vunderkind koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo… »
Bajčetić ugasio nade Srbije: "Ja sam Španac i ponosim se tim!"

Bajčetić ugasio nade Srbije: "Ja sam Španac i ponosim se tim!"

Sportske.net pre 3 sata
Talentovani fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić stavio je tačku na mogućnost da u bliskoj budućnosti zaigra za A reprezentaciju Srbije pošto je u intervjuu za "Marku" naglasio da je Španac te da se oseća ponosnim što predstavlja ovu zemlju… »

Vesti dana »