Povezane vesti

Bajčetić: Ponosan sam što igram za Španiju

Bajčetić: Ponosan sam što igram za Španiju

Sportski žurnal 15.11.2024
U intervjuu za Marku rekao da se oseća kao Španac. Fudbaler Salcburga Stefan Bajčetić izjavio je danas da se oseća kao Španac i da je ponosan što predstavlja tu državu, prenosi Marka. Bajčetić (20) je rođen u Vigu i igra za mladu reprezentaciju… »
Bajčetić: Osećam se kao Španac, ponosan sam što predstavljam ovu državu

Bajčetić: Osećam se kao Španac, ponosan sam što predstavljam ovu državu

Politika 15.11.2024
MADRID – Fudbaler Salcburga Stefan Bajčetić izjavio je danas da se oseća kao Španac i da je ponosan što predstavlja tu državu, prenosi Marka. Bajčetić (20) je rođen u Vigu i nastupa mladu reprezentaciju Španije, a njegov otac je nekadašnji… »
Stefan Bajčetić otklonio sve nedoumice oko toga za koga će igrati

Stefan Bajčetić otklonio sve nedoumice oko toga za koga će igrati

Danas 15.11.2024
Fudbaler Stefan Bajčetić razrešio je sve dileme oko toga za koju će reprezentaciju nastupati. U intervjuu španskom listu Marka on je direktno odgovorio na postavljeno pitanje i otklonio sve sumnje da će igrati za „crvenu furiju“ u budućnosti… »
Ako nećeš za Srbiju - i ne moraš! Ovo su svi fudbaleri koji su odbili "orlove", za neke smo sami krivi

Ako nećeš za Srbiju - i ne moraš! Ovo su svi fudbaleri koji su odbili "orlove", za neke smo sami krivi

Mondo 15.11.2024
Stefan Bajčetić samo je još jedan u nizu fudbalera koji su odbili da igraju za Srbiju, a imali su pravo. Dugačka je lista svih onih koji su nas "ispalili", ali nažalost mnogo je i onih o koje se Srbija ogrešila. Evo o kome se sve radi. Fudbalska… »
Bajčetić za “Marku”: Ja sam Španac

Bajčetić za “Marku”: Ja sam Španac

Vesti online 15.11.2024
Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Mladić koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo i jedino za Španiju. U intervjuu za “Marku” dobio je direktno… »
Bajčetić stavio tačku po pitanju nastupa za Srbiju

Bajčetić stavio tačku po pitanju nastupa za Srbiju

B92 15.11.2024
Dugo se govorilo o tome hoće li Stefan Bajčetić ipak napraviti preokret i ipak se odlučiti da igra za Srbiju. Sada je na to pitanje dao svoj konačan odogovor posle koga je jasno koja je njegova odluka, tačnije stavio je tačku i definitivno odlučio… »
Ponosan sam što sam Španac: Bajčetić otkrio kako se oseća povodom svoje nacionalnosti! (video)

Ponosan sam što sam Španac: Bajčetić otkrio kako se oseća povodom svoje nacionalnosti! (video)

Hot sport 15.11.2024
Definitivno neće braniti boje Srbije! Stefan Bajčetić jedan je od najtalentovanijih fudbalera Evrope, pa se čak i naša selekcija borila da osiguran njegovo igranje za nacionalni tim Srbije, ipak od toga nema ništa. On je u intervjuu za Marku ugasio… »
Stefan Bajčetić nije Srbin, Španac je: Oglasio se i zauvek zalupio vrata našoj reprezentaciji!

Stefan Bajčetić nije Srbin, Španac je: Oglasio se i zauvek zalupio vrata našoj reprezentaciji!

Mondo 15.11.2024
Više nema dileme, Stefan Bajčetić će igrati za Španiju, a ne za Srbiju. Talentovani fudbaler srpskog porekla Stefan Bajčetić igraće za reprezentaciju Španije. Iako je Fudbalski savez Srbije pokušavao da ubedi fudbalera Liverpula na pozajmici u… »
Bajčetić za Marku: Ja sam Španac

Bajčetić za Marku: Ja sam Španac

Sport klub 15.11.2024
Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Mladić koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo i jedino za Španiju. U intervjuu za Marku dobio je direktno pitanje za… »
„Ja sam Španac“: Oglasio se Liverpulov biser i razočarao Srbiju

„Ja sam Španac“: Oglasio se Liverpulov biser i razočarao Srbiju

Nova 15.11.2024
: Stefan Bajčetić je doneo odluku za koju će reprezentaciju nastupati. Dvoumio se, ali je sada prelomio da brani boje Španije. Fudbalski vunderkind koji je već oduševio sve partijama u Liverpulu, jasno i nedvosmisleno je poručio da će igrati samo… »
Bajčetić ugasio nade Srbije: "Ja sam Španac i ponosim se tim!"

Bajčetić ugasio nade Srbije: "Ja sam Španac i ponosim se tim!"

Sportske.net 15.11.2024
Talentovani fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić stavio je tačku na mogućnost da u bliskoj budućnosti zaigra za A reprezentaciju Srbije pošto je u intervjuu za "Marku" naglasio da je Španac te da se oseća ponosnim što predstavlja ovu zemlju… »

Vesti dana »