Повезане вести
Бајчетић: Поносан сам што играм за Шпанију
Спортски журнал 15.11.2024
У интервјуу за Марку рекао да се осећа као Шпанац. Фудбалер Салцбурга Стефан Бајчетић изјавио је данас да се осећа као Шпанац и да је поносан што представља ту државу, преноси Марка. Бајчетић (20) је рођен у Вигу и игра за младу… »
Бајчетић: Осећам се као Шпанац, поносан сам што представљам ову државу
Политика 15.11.2024
МАДРИД – Фудбалер Салцбурга Стефан Бајчетић изјавио је данас да се осећа као Шпанац и да је поносан што представља ту државу, преноси Марка. Бајчетић (20) је рођен у Вигу и наступа младу репрезентацију Шпаније, а његов отац је… »
Стефан Бајчетић отклонио све недоумице око тога за кога ће играти
Данас 15.11.2024
Фудбалер Стефан Бајчетић разрешио је све дилеме око тога за коју ће репрезентацију наступати. У интервјуу шпанском листу Марка он је директно одговорио на постављено питање и отклонио све сумње да ће играти за „црвену фурију“… »
Ако нећеш за Србију - и не мораш! Ово су сви фудбалери који су одбили "орлове", за неке смо сами криви
Мондо 15.11.2024
Стефан Бајчетић само је још један у низу фудбалера који су одбили да играју за Србију, а имали су право. Дугачка је листа свих оних који су нас "испалили", али нажалост много је и оних о које се Србија огрешила. Ево о коме се све… »
Бајчетић за “Марку”: Ја сам Шпанац
Вести онлине 15.11.2024
Стефан Бајчетић је донео одлуку за коју ће репрезентацију наступати. Младић који је већ одушевио све партијама у Ливерпулу, јасно и недвосмислено је поручио да ће играти само и једино за Шпанију. У интервјуу за “Марку” добио је… »
Бајчетић ставио тачку по питању наступа за Србију
Б92 15.11.2024
Дуго се говорило о томе хоће ли Стефан Бајчетић ипак направити преокрет и ипак се одлучити да игра за Србију. Сада је на то питање дао свој коначан одоговор после кога је јасно која је његова одлука, тачније ставио је тачку и… »
Поносан сам што сам Шпанац: Бајчетић открио како се осећа поводом своје националности! (видео)
Хот спорт 15.11.2024
Дефинитивно неће бранити боје Србије! Стефан Бајчетић један је од најталентованијих фудбалера Европе, па се чак и наша селекција борила да осигуран његово играње за национални тим Србије, ипак од тога нема ништа. Он је у… »
Бајчетић за Марку: Ја сам Шпанац
Спорт клуб 15.11.2024
Стефан Бајчетић је донео одлуку за коју ће репрезентацију наступати. Младић који је већ одушевио све партијама у Ливерпулу, јасно и недвосмислено је поручио да ће играти само и једино за Шпанију. У интервјуу за Марку добио је… »
Стефан Бајчетић није Србин, Шпанац је: Огласио се и заувек залупио врата нашој репрезентацији!
Мондо 15.11.2024
Више нема дилеме, Стефан Бајчетић ће играти за Шпанију, а не за Србију. Талентовани фудбалер српског порекла Стефан Бајчетић играће за репрезентацију Шпаније. Иако је Фудбалски савез Србије покушавао да убеди фудбалера Ливерпула… »
„Ја сам Шпанац“: Огласио се Ливерпулов бисер и разочарао Србију
Нова 15.11.2024
: Стефан Бајчетић је донео одлуку за коју ће репрезентацију наступати. Двоумио се, али је сада преломио да брани боје Шпаније. Фудбалски вундеркинд који је већ одушевио све партијама у Ливерпулу, јасно и недвосмислено је поручио… »
Бајчетић угасио наде Србије: "Ја сам Шпанац и поносим се тим!"
Спортске.нет 15.11.2024
Талентовани фудбалер Ливерпула Стефан Бајчетић ставио је тачку на могућност да у блиској будућности заигра за А репрезентацију Србије пошто је у интервјуу за "Марку" нагласио да је Шпанац те да се осећа поносним што представља… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 19 минутајош 93 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис заплакао после титуле: Невероватан осећај је освојити титулу у Ф1, желим да уживам у тренутку
Курир пре 4 сатијош 41 повезана