Повезане вести
Музејски театар Мокрањцу у част „Ја ћу теби љуба бити“ у Врању
Југ пресс 15.11.2024
ВРАЊЕ Поводом обележавања 110 година од смрти Стевана Мокрањца, Народни музеј Врање и Музеј Крајине позивају на представу музејског театра „Ја ћу теби љуба бити“ у Галерији Народног музеја, у понедељак, 18. новембра у 18… »
У знак сећања на Мокрањца: Музејски театар „Ја ћу теби љуба бити“ у Врању
Вечерње новости 15.11.2024
Поводом обележавања 110 година од смрти Стевана Мокрањца, у Галерији Народног музеја, у понедељак, 18. новембра, биће изведена представа музејског театра „Ја ћу теби љуба бити“. Фото: Илустрација Лик Марије Мокрањац, супруге… »
Монодрама Ја ћу теби љуба бити у Мокрањчеву част у Врању
Врање невс 15.11.2024
Представа музејског театра под називом Ја ћу теби љуба бити, поводом обележавања 110 година од смрти Стевана Мокрањца, биће изведена у Галерији Народног музеја, у понедељак 18. новембра. По тексту Сање Радосављевић, лик… »
Музејски театар "Ја ћу теби љуба бити" у Народном музеју Врање
ОК радио 15.11.2024
Народни музеј Врање у сарадњи са Музејом Крајине организује представу музејског театра „Ја ћу теби љуба бити", поводом обележавања 110 година од смрти Стевана Мокрањца. Лик Марије Мокрањац, супруге чувеног композитора… »
Вести дана »

Временска прогноза за 20. октобар: Стигао је хладнији ваздух из Средње Европе
Мондо пре 1 сатјош 7 повезаних

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 1 сатјош 3 повезане