Povezane vesti
Muzejski teatar Mokranjcu u čast „Ja ću tebi ljuba biti“ u Vranju
Jug press 15.11.2024
VRANJE Povodom obeležavanja 110 godina od smrti Stevana Mokranjca, Narodni muzej Vranje i Muzej Krajine pozivaju na predstavu muzejskog teatra „Ja ću tebi ljuba biti“ u Galeriji Narodnog muzeja, u ponedeljak, 18. novembra u 18 časova. ,,Marija i… »
U znak sećanja na Mokranjca: Muzejski teatar „Ja ću tebi ljuba biti“ u Vranju
Večernje novosti 15.11.2024
Povodom obeležavanja 110 godina od smrti Stevana Mokranjca, u Galeriji Narodnog muzeja, u ponedeljak, 18. novembra, biće izvedena predstava muzejskog teatra „Ja ću tebi ljuba biti“. Foto: Ilustracija Lik Marije Mokranjac, supruge čuvenog… »
Monodrama Ja ću tebi ljuba biti u Mokranjčevu čast u Vranju
Vranje news 15.11.2024
Predstava muzejskog teatra pod nazivom Ja ću tebi ljuba biti, povodom obeležavanja 110 godina od smrti Stevana Mokranjca, biće izvedena u Galeriji Narodnog muzeja, u ponedeljak 18. novembra. Po tekstu Sanje Radosavljević, lik Marije Mokranjac igra… »
Muzejski teatar "Ja ću tebi ljuba biti" u Narodnom muzeju Vranje
OK radio 15.11.2024
Narodni muzej Vranje u saradnji sa Muzejom Krajine organizuje predstavu muzejskog teatra „Ja ću tebi ljuba biti", povodom obeležavanja 110 godina od smrti Stevana Mokranjca. Lik Marije Mokranjac, supruge čuvenog kompozitora, oživeće maestralna… »
Vesti dana »
Ministarka Slavica Đukić Dejanović napustila javnu raspravu u Nišu: Studenti ušli u Skupštinu grada (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 41 povezana
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 10 satijoš 6 povezanih
GSP Novi Sad tvrdi da je autobusko stajalište oborilo putničko vozilo
Nova pre 5 satijoš 11 povezanih