Povezane vesti
COP29: Gradovi u Aziji i SAD najveći zagađivači, jedan prednjači
Danas 15.11.2024
Gradovi u Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), među kojima je Šangaj na prvom mestu, emituju najviše gasa koji negativno utiče na klimatske promene, novi su podaci dobijeni na osnovu posmatranja i analizom AI. Učesnici samitu o klimi u Bakuu, u… »
COP29: gradovi u Kini i SAD emituju najviše gasa koji podstiče klimatske promene
Politika 15.11.2024
BAKU - Gradovi u Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama emituju najviše gasa koji zadržava toplotu i podstiče klimatske promene, dok ubedljivo najviše zagađuje Šangaj, pokazuju novi podaci koji kombinuju posmatranja i merenja i veštačku inteligenciju… »
Samit COP29: Gradovi u Aziji i SAD najveći zagađivači – Šangaj na prvom mestu
N1 Info 15.11.2024
Gradovi u Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), među kojima je Šangaj na prvom mestu, emituju najviše gasa koji negativno utiče na klimatske promene, novi su podaci dobijeni na osnovu posmatranja i analizom AI. Učesnici samitu o klimi u Bakuu, u… »
COP29: Gradovi u Kini i SAD emituju najviše gasa koji podstiče klimatske promene
Euronews 15.11.2024
Gradovi u Aziji i Sjedinjenim Američkim Državama emituju najviše gasa koji zadržava toplotu i podstiče klimatske promene, dok ubedljivo najviše zagađuje Šangaj, pokazuju novi podaci koji kombinuju posmatranja i merenja i veštačku inteligenciju, baze… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 42 minutajoš 28 povezanih
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 2 satajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih