Povezane vesti
Hitno saopštenje Mladena Mijatovića: Dea i ja smo stavili tačku na naš emotivni život
Story 15.11.2024
Mladen Mijatović i Dea Đurđević raskinuli nakon sedam godina. Novinar i konzul Mladen Mijatović oglasio se i saopštio da je raskinuo vezu sa koleginicom Deom Đurđević. - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni život… »
Raskinuli Mladen Mijatović i Dea Đurđević: "Stavili smo tačku, rastali smo se uz..."
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Novinar i konzul Mladen Mijatović oglasio se i saopštio da je raskinuo vezu sa koleginicom Deom Đurđević. On se oglasio putem društvene mreže Instagram i saopštio odluku. - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički… »
Dea otkrila zašto je posle 7 godina okončana njena veza s Mladenom: Ove reči treba da zapamti svaka žena
Svet & Skandal 15.11.2024
Dea Đurđević i Mladen Mijatović raskinuli posle 7 godina veze Dea Đurđević i Mladen Mijatović raskinuli su svoju sedmogodišnju vezu, o čemu je na svom Instagram profilu javnost obavestio upravo Mladen. Ata images – Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili… »
"Nisam spremna za decu!" Dea Đurđević otvorila dušu, progovorila o najtežem momenru u životu: Otišao je iz mog života, iz…
Kurir 15.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević i njen dugogodišnji partner, novinar Mladen Mijatović raskinuli su emotivnu vezu, što je iznenadilo domaću javnost, s obzirom na to da su važili za veoma skladan par. Dea često ističe koliko je bliska sa majkom, dok je jednom… »
Prvo oglašavanje dee Đurđević nakon raskida sa mladenom mijatovićem! To je bila zajednička odluka! Evo šta je sve poručila…
Kurir 15.11.2024
Voditeljka TV Pink Dea Đurđević i novinar i konzul u ambasadi Srbije u Tel Avivu Mladen Mijatović stavili tačku na dugogodišnju, veliku ljubav. Mladen se povodom emotivnog kraha oglasio na Instagramu, a sada se oglasila i Dea. - To je naša zajednička… »
"Kad osetiš taj grč, to više nije tvoja kuća": Voditeljski par stavio tačku na ljubav, a malo ko zna kako su se smuvali
Mondo 15.11.2024
Dea Đurđević i Mladen Mijatović saopštili su da se rastaju, a ovako je izgledala njihova ljubavna priča. Novinar i i konzul u ambasadi Srbije u Tel Avivu Mladen Mijatović saopštio je javnosti da su on i njegova dugogodišnja izabranica, voditeljka Dea… »
"Ništa ne bih dodavala na to...": Mladen objavio raskid veze, sada se prvi put oglasila Dea Đurđević
Mondo 15.11.2024
Dea Đurđević se oglasila povodom raskida veze koji je objavio njen bivši Mladen Mijatović, U svim domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da su voditeljka Dea Đurđević i novinar i konzul u ambasadi Srbije u Tel Avivu Mladen Mijatović stavili tačku… »
Mladen na Instagramu otkrio da je ljubav okončana nakon 7 godina, a Dea neće da ćuti
Story 15.11.2024
Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović posle sedam godina veze, a svoju odluku o kraju podelili su i sa javnošću. Vest o kraju ljubavi Mladen je objavio na svom Instagramu: - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni… »
"Viđali smo se preko: Video-poziva" Evo kako je funkcionisala veza Dee i Mladena nakon što se on preselio u Izrael
Blic 15.11.2024
Svoju dugogodišnju vezu su prekinuli Mladen Mijatović i voditeljka Dea Đurđević. Njih dvoje su godinama uživali u skladnoj vezi, međutim doneli su odluku da stave tačku na emotivni odnos. Budući da je Mladen nedavno postao konzul u Ambasadi Srbije u Tel… »
"Verujem da je to do kraja života" Ovako je Dea nedavno govorila o ljubavi s Mladenom: Dok ne poludim i kažem da je dosta…
Kurir 15.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević i konzul Mladen MIjatović stavili su tačku na svoj odnos. Mladen se danas oglasio putem društvenih mreža i izjavio da je njihovoj ljubavi došao kraj. Ovaj par godinama je bio u emotivnoj vezi, a Mijatović se u jednom momentu… »
"Verovala sam u ljubav do kraja života": Dea Đurđević otkrila najdublje emocije prema Mladenu pre raskida: Ovo je shvatila…
Blic 15.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević i njen partner Mladen Mijatović, koji su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, su raskinuli. Neposredno pre nego što su se pojavili problemi u njihovom odnosu, Dea je u jednoj ispovesti rekla da veruje u ljubav… »
"Slučajno smo se Smuvali": Ovako je počela romansa Dee Đurđević i Mladena Mijatovića: Niko nije ni pomišljao da će doći raskida…
Blic 15.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević i njen partner Mladen Mijatović, koji su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, su raskinuli. Naime, Dea je u više navrata govorila o tome kako se upoznala sa Mladenom, te je objasnila da su vezu započeli… »
Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović: On se oglasio: "Stavili smo tačku na naš zajednički emotivni život"
Blic 15.11.2024
Dea Đurđević i Mladen Mijatović su raskinuli. Naime, Mladen je na svom Instgramu objavio da su on i voditeljka stavili tačku na njihov emotivni odnos. - Obaveštavam da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni život. Rastali smo se u… »
Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović: Pre 7 dana pričala o svadbi, on javno saopštio da se rastaju
Mondo 15.11.2024
U domaćim medijima odjeknula je vest o raskidu novinarskog para Mladena Mijatovića i Dee Đurđević. Novinar i konzul Mladen Mijatović oglasio se i saopštio da je raskinuo vezu sa koleginicom Deom Đurđević sa kojom je godinama bio u ljubavi. Podsetimo… »
Raskinuli Dea đurović i Mladen Mijatović: On se oglasio: Stavili smo tačku...
Kurir 15.11.2024
Mladen Mijatović oglasio se i saopštio da je raskinuo vezu sa voditeljkom i koleginicom Deom Đurđević. On se oglasio putem društvene mreže Instagram i saopštio odluku. - Obaveštavam vas da smo Dea i ja stavili tačku na naš zajednički emotivni život -… »
Vesti dana »
Selaković: Očekujem da ovo bude suđenje blokaderima, koji su uzurpirali deo države
RTV pre 2 satajoš 75 povezanih
Jovanović Ćuta: Kušner „ujedinitelj“ odustao od Generalštaba jer zna da bi mu se skupio narod da se pojave bageri
Nova pre 43 minutajoš 24 povezane
RTS i dalje bez novog generalnog direktora - nijedan kandidat nema dovoljno glasova
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Ministar: Plate prosvetnim radnicima veće za 5,1 odsto od 1. januara 2026.
Beta pre 6 satijoš 40 povezanih