Povezane vesti

U Hrvatskoj uhapšen poznati biznismen, u Srbiji proglašen za najboljeg mladog menadžera

U Hrvatskoj uhapšen poznati biznismen, u Srbiji proglašen za najboljeg mladog menadžera

Blic pre 2 sata
U akciji koju je pokrenuo Evropski javni tužilac (EPPO), među uhapšenima je, uz ministra Vilija Beroša i druge osobe, navodno i Saša Pozder, direktor firme Medical Innovation Solutions iz Zagreba. Ova kompanija osnovana je 2020. godine, a bavi se… »
Osim ministra zdravlja, u Hrvatskoj uhapšen i direktor beogradske centrale nemačke kompanije

Osim ministra zdravlja, u Hrvatskoj uhapšen i direktor beogradske centrale nemačke kompanije

N1 Info pre 3 sata
U akciji koju je pokrenuo evropski javni tužilac (EPPO), u Hrvatskoj je među uhapšenima, uz ministra Vilija Beroša i drugih osobe, i Saša Pozder, direktor firme Medical Innovation Solutions iz Zagreba. Kako piše Forbes Hrvatska, proškle godine je… »
Ko je preduzetnik uhapšen u aferi sa Vilijem Berošem: "Kad god sam kao mali odlazio iz Beograda, plakao sam"

Ko je preduzetnik uhapšen u aferi sa Vilijem Berošem: "Kad god sam kao mali odlazio iz Beograda, plakao sam"

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Osim ministra zdravlja Hrvatske Vilija Beroša, u jutrašnjoj akciji USKOK-a i EPPO-a, prema nezvaničnim informacijama Jutarnjeg uhapšen je i Saša Pozder, vlasnik firme Medical Innovation Solutions (MIS) koja se bavi prodajom medicinske… »

Vesti dana »