Povezane vesti
Partizan doveo pojačanje, bivšeg igrača Crvene zvezde: Konačno je gotovo, levi bek je stigao!
Mondo 15.11.2024
Pozicija levog beka u sastavu Partizana je sada popunjena. Rukometni klub Partizan nastavio je da rekonstruiše svoj tim! Nakon što je na mestu levog beka kao veliko pojačanje stigao dugogodišnji reprezentativac Srbije i nekadašnji najbolji strelac… »
Crnogorski reprezentativac Vujović novi rukometaš Partizana
Radio sto plus 15.11.2024
Doskorašnji igrač Baja Marea danas je prvi put trenirao sa novim saigračima. “Prvi utisci su sjajni. Veoma mi je drago što sam postao deo tima koji ima šampionske ambicije. Momci su me odlično prihvatili i srećan sam što mogu da pomognem u… »
Partizan nastavlja da se pojačava: Za crno-bele potpisao dugogodišnji reprezentativac Crne Gore
Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Rukometni klub Partizan dobio je novo pojačanje, a u pitanju je Stevan Vujović, dugogodišnji reprezentativac Crne Gore i doskorašnji igrač Baja Marea. Levi bek sa bogatim internacionalnim iskustvom ugovor je potpisao do 2026. godine… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane
"Ovi protesti su nezakoniti" Kakve posledice će snositi studenti? Stanković tvrdi: Akademska godina je propala, ovo je trebalo saseći u korenu
Kurir pre 17 minutajoš 41 povezana
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 4 satijoš 57 povezanih
Bliska Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke o radovima na železnici
Luftika pre 4 satijoš 8 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 22 minutajoš 37 povezanih