Povezane vesti
Partizan doveo pojačanje, bivšeg igrača Crvene zvezde: Konačno je gotovo, levi bek je stigao!
Mondo pre 1 sat
Pozicija levog beka u sastavu Partizana je sada popunjena. Rukometni klub Partizan nastavio je da rekonstruiše svoj tim! Nakon što je na mestu levog beka kao veliko pojačanje stigao dugogodišnji reprezentativac Srbije i nekadašnji najbolji strelac… »
Crnogorski reprezentativac Vujović novi rukometaš Partizana
Radio sto plus pre 4 sati
Doskorašnji igrač Baja Marea danas je prvi put trenirao sa novim saigračima. “Prvi utisci su sjajni. Veoma mi je drago što sam postao deo tima koji ima šampionske ambicije. Momci su me odlično prihvatili i srećan sam što mogu da pomognem u… »
Partizan nastavlja da se pojačava: Za crno-bele potpisao dugogodišnji reprezentativac Crne Gore
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Rukometni klub Partizan dobio je novo pojačanje, a u pitanju je Stevan Vujović, dugogodišnji reprezentativac Crne Gore i doskorašnji igrač Baja Marea. Levi bek sa bogatim internacionalnim iskustvom ugovor je potpisao do 2026. godine… »
Vesti dana »
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 4 minutajoš 82 povezane
Uživo: Švajcarska - Srbija, kreću Mitrović i Vlahović (video)
Sportski žurnal pre 4 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO: Ovacije Ledeju, cveće za preminulog navijača Partizana
Sport klub pre 27 minutajoš 27 povezanih
Sve prognoze najavljuju sneg u Srbiji: Za vikend smrzavanje, temperature idu u minus
Mondo pre 28 minutajoš 26 povezanih
"Nećemo se predati!" Selektor ženske teniske Srbije reprezentacije veruje u preokret protiv Švajcarske
Večernje novosti pre 28 minutajoš 22 povezane