Povezane vesti
"Muž me je varao i dok sam se porađala" Vesna Rivas otkrila sve o suprugovom neverstvu, ljubavnica mu bila njihova…
Kurir 15.11.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa komšinicom konobaricom. Naime, Vesna je tada ispričala da je njen muž načinio preljubu dok je ona bila u… »
"Majka me je tukla i maltretirala, bila u kritičnom zdravstvenom stanju" Učesnica "Parova" ispričala detalje teškog…
Kurir 15.11.2024
Jedna od najmlađih učesnica rijalitija " Parovi" ikada, Minja Pavlović, ostala je upamćena po svojoj životnoj priči koja je sve ostavila bez teksta. Naime, ona je, dok je bila u rijalitiju, iznela jezive detalje. kako je tada tvrdila, nju je majka… »
„Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu“
Nova 15.11.2024
: Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom priliom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa konobaricom, Naime, Vesna Rivas je tada ispričala da ju je suprug prevario dok je ona bila u porodilištu… »
Pevačicu prevario muž sa komšinicom: "Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu"
Blic 15.11.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom priliom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa konobaricom, Naime, Vesna Rivas je tada ispričala da ju je suprug prevario dok je ona bila u porodilištu. Kako… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane