Povezane vesti

"Muž me je varao i dok sam se porađala" Vesna Rivas otkrila sve o suprugovom neverstvu, ljubavnica mu bila njihova…

"Muž me je varao i dok sam se porađala" Vesna Rivas otkrila sve o suprugovom neverstvu, ljubavnica mu bila njihova…

Kurir 15.11.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa komšinicom konobaricom. Naime, Vesna je tada ispričala da je njen muž načinio preljubu dok je ona bila u… »
"Majka me je tukla i maltretirala, bila u kritičnom zdravstvenom stanju" Učesnica "Parova" ispričala detalje teškog…

"Majka me je tukla i maltretirala, bila u kritičnom zdravstvenom stanju" Učesnica "Parova" ispričala detalje teškog…

Kurir 15.11.2024
Jedna od najmlađih učesnica rijalitija " Parovi" ikada, Minja Pavlović, ostala je upamćena po svojoj životnoj priči koja je sve ostavila bez teksta. Naime, ona je, dok je bila u rijalitiju, iznela jezive detalje. kako je tada tvrdila, nju je majka… »
„Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu“

„Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu“

Nova 15.11.2024
: Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom priliom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa konobaricom, Naime, Vesna Rivas je tada ispričala da ju je suprug prevario dok je ona bila u porodilištu… »
Pevačicu prevario muž sa komšinicom: "Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu"

Pevačicu prevario muž sa komšinicom: "Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu"

Blic 15.11.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom priliom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa konobaricom, Naime, Vesna Rivas je tada ispričala da ju je suprug prevario dok je ona bila u porodilištu. Kako… »

Vesti dana »