Povezane vesti
"Muž me je varao i dok sam se porađala" Vesna Rivas otkrila sve o suprugovom neverstvu, ljubavnica mu bila njihova komšinica…
Kurir 15.11.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom prilikom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa komšinicom konobaricom. Naime, Vesna je tada ispričala da je njen muž načinio preljubu dok je ona bila u… »
"Majka me je tukla i maltretirala, bila u kritičnom zdravstvenom stanju" Učesnica "Parova" ispričala detalje teškog…
Kurir 15.11.2024
Jedna od najmlađih učesnica rijalitija " Parovi" ikada, Minja Pavlović, ostala je upamćena po svojoj životnoj priči koja je sve ostavila bez teksta. Naime, ona je, dok je bila u rijalitiju, iznela jezive detalje. kako je tada tvrdila, nju je majka… »
„Ja rađam najveći blagoslov od Boga, a ti mene tog momenta varaš, u našem krevetu“
Nova 15.11.2024
: Pevačica i bivša rijaliti učesnica Vesna Rivas jednom priliom otkrila je šokantne detalje o svom suprugu, te priznala da ju je prevario sa konobaricom, Naime, Vesna Rivas je tada ispričala da ju je suprug prevario dok je ona bila u porodilištu. Kako je… »
Vesti dana »
Američki OFAK produžio MOL-u licencu za pregovore o kupovini NIS-a, licenca i za JANAF
Sputnik pre 52 minutajoš 47 povezanih
Objavljena rešenja testova sa male mature iz pet izabranih predmeta
Vreme pre 22 minutajoš 38 povezanih
Ministar pravde: Nismo ignorisali preporuke Venecijanske komisije, dve traže određeno vreme
N1 Info pre 42 minutajoš 25 povezanih
Svetsko prvenstvo uživo: Šou Mbapea i Mesija znači da uskoro dobijamo novog najboljeg strelca Mundijala ikad, Norvežani veslaju na stepenicama
Nova pre 17 minutajoš 103 povezane
Mnogo sreće za Zvezdu na žrebu za Ligu šampiona, izbegla je obe mine
Nova pre 17 minutajoš 31 povezana