Povezane vesti
Dragana je rekla šta je imala, čeka se Cecina reakcija
Story 15.11.2024
Odnos Dragane Mirković i Cece Ražnatović godinama je tema javnosti. Pisalo se da su im odnosi narušeni još od čuvenog susreta na Radio-televiziji Srbije. Ipak, čini se da su, nakon što je Ceca Dragani pružila reči podrške nakon razvoda, neke stvari… »
"Ceca i ona su bile moji fanovi, učile na mojim pesmama": Ražnatovićka povukla neočekivan potez, Dragana odmah reagovala
Mondo 15.11.2024
Dragana Mirković komentarisala je to što su Ceca i Viki Miljković pevale njenu numeru u jednoj emisiji. Poznato je da su pevačice Dragana Mirković i Svetlana Ceca Ražnatović pre nekoliko godina imale neprijatan susret u bekstejdžu jednog studija peilikom… »
"One su bile moji fanovi" Dragana Mirković o Viki i Ceci: Evo šta je pevačica imala da kaže o jednom potezu Ražnatovićeve
Kurir 15.11.2024
Poznato je da su dve najveće Balkanske zvezde, Dragana Mirković i Svetalna Ceca Ražnatović pre nekoliko godina imale neprijatan susret u bekstejdžu jednog studija. Međutim, u međuvremenu su se strasti slegle i sa jedne i sa druge strane, a ono što je sve… »
Vesti dana »
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 1 satjoš 46 povezanih
Američki napadi, pozivi na osvetu i ministar iz Srbije: Sahrana iranskog ajatolaha Alija Hamneija
BBC News pre 18 minutajoš 27 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije, rasprava po amandmanima nastavljena posle pauze
RTS pre 28 minutajoš 22 povezane
Tržište reagovalo na zaoštravanje sukoba: Cene nafte skočile oko 7 odsto nakon nove eskalacije na Bliskom istoku
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane