Povezane vesti

Pevač pijan udario u bankinu: "Ušivali su me naživo" VIDEO

Pevač pijan udario u bankinu: "Ušivali su me naživo" VIDEO

B92 15.11.2024
Pevač i influenser Filip Marinkov, poznatiji pod imenom Filari, priznao je da je bio toliko pijan da je razbio glavu i udario u bankinu. Filip Marinkov, poznatiji kao Filari, poznati je pevač i influenser, koji je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog… »
Pevač pijan udario u bankinu i razbio glavu! Filari otkrio zašto se odrekao alkohola: Ušivali su me naživo! Zbog ovog…

Pevač pijan udario u bankinu i razbio glavu! Filari otkrio zašto se odrekao alkohola: Ušivali su me naživo! Zbog ovog…

Kurir 15.11.2024
Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri često svojim izjavama, ali i stajlinzima napravi pometnju. Ovoga puta je priznao da je posle jednog teškog pijanstva prestao da konzumira alkohol. - Ne pijem, omiljeno piće mi je voda. To sam ja trenutno, nisam na… »
"Ušivali su me naživo": Filari otkrio kroz kakvu je agoniju prošao, pa priznao: "često plačem" (Video)

"Ušivali su me naživo": Filari otkrio kroz kakvu je agoniju prošao, pa priznao: "često plačem" (Video)

Blic 15.11.2024
Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri često svojim izjavama, ali i stajlinzima napravi pometnju. Ovoga puta nam je priznao da je posle jednog teškog pijanstva prestao da konzumira alkohol. Filarri ističe da ne voli alkohol, te da mu je omiljeno piće… »

Vesti dana »