Повезане вести

Певач пијан ударио у банкину: "Ушивали су ме наживо" ВИДЕО

Певач пијан ударио у банкину: "Ушивали су ме наживо" ВИДЕО

Б92 15.11.2024
Певач и инфлуенсер Филип Маринков, познатији под именом Филари, признао је да је био толико пијан да је разбио главу и ударио у банкину. Филип Маринков, познатији као Филари, познати је певач и инфлуенсер, који је недавно доспео… »
Певач пијан ударио у банкину и разбио главу! Филари открио зашто се одрекао алкохола: Ушивали су ме наживо! Због овог догађаја…

Певач пијан ударио у банкину и разбио главу! Филари открио зашто се одрекао алкохола: Ушивали су ме наживо! Због овог догађаја…

Курир 15.11.2024
Филип Маринков, познатији као Филарри често својим изјавама, али и стајлинзима направи пометњу. Овога пута је признао да је после једног тешког пијанства престао да конзумира алкохол. - Не пијем, омиљено пиће ми је вода. То сам… »
"Ушивали су ме наживо": Филари открио кроз какву је агонију прошао, па признао: "често плачем" (Видео)

"Ушивали су ме наживо": Филари открио кроз какву је агонију прошао, па признао: "често плачем" (Видео)

Блиц 15.11.2024
Филип Маринков, познатији као Филарри често својим изјавама, али и стајлинзима направи пометњу. Овога пута нам је признао да је после једног тешког пијанства престао да конзумира алкохол. Филарри истиче да не воли алкохол, те да… »

Вести дана »