Povezane vesti
BAMBI PONOVO POKRENUO PROIZVODNJU PLAZME U SMANJENOM OBIMU: Evo kada će se omiljeni keks naći na policama u našim…
Kurir pre 1 sat
U fabrici kompanije Bambi u Požarevcu ponovo je započela proizvodnja Plazme smanjenog kapaciteta. Nastavak proizvodnje odvijaće se na jedinoj od tri proizvodne linije, koja nije oštećena u požaru. Budući da je reč o samo jednoj liniji, količine… »
Bambi ponovo pokrenuo proizvodnju Plazme u smanjenom obimu
Nedeljnik pre 3 sata
U fabrici kompanije Bambi u Požarevcu ponovo je započela proizvodnja Plazme smanjenog kapaciteta. Nastavak proizvodnje odvijaće se na jedinoj od tri proizvodne linije, koja nije oštećena u požaru. Budući da je reč o samo jednoj liniji, količine… »
Plazma uskoro na rafovima prodavnica
Moj Novi Sad pre 4 sati
Kompanija Bambi nakon požara ponovo pokrenula proizvodnju Plazma keksa u smanjenom obimu
Novi magazin pre 4 sati
Kompanija "Bambi" saopštila je večeras da je u fabrici u Požarevcu u smanjenom kapacitetu započela proizvodnju keksa "Plazma", nakon požara koji se u junu dogodio u toj fabrici. Nastavak proizvodnje, kako su naveli u saopštenju, odvijaće se na… »
Kompanija Bambi nakon požara ponovo pokrenula proizvodnju Plazma keksa u smanjenom obimu
Radio sto plus pre 4 sati
Nastavak proizvodnje, kako su naveli u saopštenju, odvijaće se na jedinoj od tri proizvodne linije, koja nije oštećena u požaru. “Budući da je reč o samo jednoj liniji, količine ‘Plazme’ dostupne na tržištu biće manje nego što je to bio… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 34 minutajoš 4 povezane
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 46 minutajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Uvredljiv transparent za Mirotića: Čovek se drži za reč, a … (FOTO)
Danas pre 46 minutajoš 2 povezane
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane