Povezane vesti
Lavrov: S nestrpljenjem čekamo Trampov predlog o rešavanju krize u Ukrajini
Kurir pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da ne zna kako novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp namerava da reši krizu u Ukrajini, ali u Moskvi s nestrpljenjem očekuju da čuju njegov predlog. Ne mogu… »
Moskva čeka Trampa
B92 pre 4 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. "Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge", rekao je ruski ministar… »
Lavrov: S nestrpljenjem čekamo Trampov predlog o rešavanju krize u Ukrajini
N1 Info pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da ne zna kako novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp namerava da reši krizu u Ukrajini, ali u Moskvi s nestrpljenjem očekuju da čuju njegov predlog. Ne mogu… »
Lavrov: Ne znam kako će Tramp da reši sukob u Ukrajini, sačekaćemo predloge
Politika pre 7 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. "Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge", rekao je ruski ministar… »
Lavrov: Ne znam kako će Tramp da reši sukob u Ukrajini, sačekaćemo predloge
Vesti online pre 7 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. – Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge – rekao je ruski… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane