Povezane vesti

Lavrov: S nestrpljenjem čekamo Trampov predlog o rešavanju krize u Ukrajini

Kurir pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da ne zna kako novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp namerava da reši krizu u Ukrajini, ali u Moskvi s nestrpljenjem očekuju da čuju njegov predlog. Ne mogu… »
Moskva čeka Trampa

Moskva čeka Trampa

B92 pre 4 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. "Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge", rekao je ruski ministar… »

N1 Info pre 5 sati
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da ne zna kako novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp namerava da reši krizu u Ukrajini, ali u Moskvi s nestrpljenjem očekuju da čuju njegov predlog. Ne mogu… »
Lavrov: Ne znam kako će Tramp da reši sukob u Ukrajini, sačekaćemo predloge

Politika pre 7 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. "Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge", rekao je ruski ministar… »

Vesti online pre 7 sati
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da nema predstavu kako će novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp da reši krizu u Ukrajini. – Ne mogu da zamislim kako će Tramp to rešiti, sačekaćemo predloge – rekao je ruski… »

Vesti dana »