Повезане вести
Клачар: Власт неће испунити све захтеве протеста, максималистички захтеви доводе до апатије
Нови магазин 15.11.2024
Директор Центра за слободне изборе и демократију Бојан Клачар оценио је вечерас да власт неће испунити све захтеве протеста због несреће у Новом Саду, наводећи да су "максималистички циљеви" ранијих протеста доводили и до… »
Новинар Јелинић после хапшења министра здравља: Пленковић не зна да изабере сараднике (ВИДЕО)
Инсајдер 15.11.2024
Новинар загребачког „Национала“ Берислав Јелинић рекао је у емисији „Свет и ми“ на Инсајдер телевизији да је данашње хапшење хрватског министра здравља Вилија Бероша за сваког грађанина Хрватске поприлично изненађење, јер се… »
Клачар: Протести опозиције и активиста могу да изврше притисак на власт (ВИДЕО)
Инсајдер 15.11.2024
Извршни директор Цесида Бојан Клачар рекао је у емисији „Маркер“ на Инсајдер телевизији да протести опозиције јесу досад испуњавали одређене циљеве, али су због максималистичких циљева на крају доводили и до одређене апатије… »
Пленковић о хапшењу министра здравља Бероша због мита: "Згрожен сам, осећам све ово чином личне издаје"
Блиц 15.11.2024
Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас поводом хапшења и смене министра здравља Вили Бероша да је згрожен и да надлежни органи имају потпуну подршку њега и његове Владе. - Лично сам згрожен да било ко користи… »
Вести дана »
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 2 сатајош 32 повезане
Гранатиран Херсон – троје страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 49 повезаних
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 3 сатајош 25 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 1 сатјош 39 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних