Povezane vesti
Klačar: Vlast neće ispuniti sve zahteve protesta, maksimalistički zahtevi dovode do apatije
Novi magazin 15.11.2024
Direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Bojan Klačar ocenio je večeras da vlast neće ispuniti sve zahteve protesta zbog nesreće u Novom Sadu, navodeći da su "maksimalistički ciljevi" ranijih protesta dovodili i do određene apatije… »
Klačar: Protesti opozicije i aktivista mogu da izvrše pritisak na vlast (VIDEO)
Insajder 15.11.2024
Izvršni direktor Cesida Bojan Klačar rekao je u emisiji „Marker“ na Insajder televiziji da protesti opozicije jesu dosad ispunjavali određene ciljeve, ali su zbog maksimalističkih ciljeva na kraju dovodili i do određene apatije građana. Kako… »
Novinar Jelinić posle hapšenja ministra zdravlja: Plenković ne zna da izabere saradnike (VIDEO)
Insajder 15.11.2024
Novinar zagrebačkog „Nacionala“ Berislav Jelinić rekao je u emisiji „Svet i mi“ na Insajder televiziji da je današnje hapšenje hrvatskog ministra zdravlja Vilija Beroša za svakog građanina Hrvatske poprilično iznenađenje, jer se ne događa… »
Plenković o hapšenju ministra zdravlja Beroša zbog mita: "Zgrožen sam, osećam sve ovo činom lične izdaje"
Blic 15.11.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas povodom hapšenja i smene ministra zdravlja Vili Beroša da je zgrožen i da nadležni organi imaju potpunu podršku njega i njegove Vlade. - Lično sam zgrožen da bilo ko koristi položaj sa lično… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Temperature odlaze u debeli minus, evo šta nas čeka do kraja januara: Dve pojave biće sve intenzivnije! Evo gde će padati sneg (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih