Povezane vesti
Klačar: Vlast neće ispuniti sve zahteve protesta, maksimalistički zahtevi dovode do apatije
Novi magazin 15.11.2024
Direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju Bojan Klačar ocenio je večeras da vlast neće ispuniti sve zahteve protesta zbog nesreće u Novom Sadu, navodeći da su "maksimalistički ciljevi" ranijih protesta dovodili i do određene apatije građana. "Tu… »
Novinar Jelinić posle hapšenja ministra zdravlja: Plenković ne zna da izabere saradnike (VIDEO)
Insajder 15.11.2024
Novinar zagrebačkog „Nacionala“ Berislav Jelinić rekao je u emisiji „Svet i mi“ na Insajder televiziji da je današnje hapšenje hrvatskog ministra zdravlja Vilija Beroša za svakog građanina Hrvatske poprilično iznenađenje, jer se ne događa svakog dana da… »
Klačar: Protesti opozicije i aktivista mogu da izvrše pritisak na vlast (VIDEO)
Insajder 15.11.2024
Izvršni direktor Cesida Bojan Klačar rekao je u emisiji „Marker“ na Insajder televiziji da protesti opozicije jesu dosad ispunjavali određene ciljeve, ali su zbog maksimalističkih ciljeva na kraju dovodili i do određene apatije građana. Kako kaže… »
Plenković o hapšenju ministra zdravlja Beroša zbog mita: "Zgrožen sam, osećam sve ovo činom lične izdaje"
Blic 15.11.2024
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas povodom hapšenja i smene ministra zdravlja Vili Beroša da je zgrožen i da nadležni organi imaju potpunu podršku njega i njegove Vlade. - Lično sam zgrožen da bilo ko koristi položaj sa lično bogaćenje… »
Vesti dana »
(Video) Snalažljivi Čačani hit na mrežama! Ovako se snalaze dok grad danima nema vodu
Dnevnik pre 1 satjoš 59 povezanih
Radnički i Novi Beograd u velikom finalu, da li Srbija većeras dobija šampiona u vaterpolu?
Nova pre 22 minutajoš 57 povezanih
Ovako izgleda Novakov put na Rolan garosu! Nema alkaraza, nema ni Sinera! Da li je ovo najbolja šansa za 25. gren slem titulu?!
Kurir pre 38 minutajoš 64 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Aksios: SAD i Iran postili dogovor o primirju, čeka se Trampovo odobrenje
RTV pre 32 minutajoš 26 povezanih