Povezane vesti

Klinton: Žalim što sam uopšte upoznao Džefrija Epstina

Klinton: Žalim što sam uopšte upoznao Džefrija Epstina

Politika 15.11.2024
Bivši predsednik SAD Bil Clinton otkrio je da žali što je ikada imao bilo kakav susret sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstinom. U svojoj novoj knjizi "Građanin", koja treba da bude objavljena naredne nedelje, Klinton (78) opisuje svoja iskustva sa… »
"Voleo bih da..." Bil Klinton progovorio o svom poznanstvu sa osuđenim pedofilom Epstajnom i posetama njegovom ostrvu: Do…

"Voleo bih da..." Bil Klinton progovorio o svom poznanstvu sa osuđenim pedofilom Epstajnom i posetama njegovom ostrvu: Do…

Kurir 15.11.2024
Bivši predsednik Bil Klinton (78) po prvi put je progovorio o svojim kontroverznim vezama sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom u svojim memoarima pod nazivom "Građanin", koji izlaze sledeće nedelje. Klinton u knjizi priznaje da je leteo… »
Klinton o pedofilu epstinu: Nisam nikad bio na njegovom ostrvu!

Klinton o pedofilu epstinu: Nisam nikad bio na njegovom ostrvu!

Pravda 15.11.2024
Bivši predsednik SAD Bil Clinton otkrio je da žali što je ikada imao bilo kakav susret sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstinom. U svojoj novoj knjizi "Građanin", koja treba da bude objavljena naredne nedelje, Klinton (78) opisuje svoja iskustva sa… »
Klinton: Žalim što sam uopšte upoznao Džefrija Epstina, putovanje njegovim avionom nije bilo vredno godinama ispitivanja

Klinton: Žalim što sam uopšte upoznao Džefrija Epstina, putovanje njegovim avionom nije bilo vredno godinama ispitivanja

Euronews 15.11.2024
Bil Klinton progovorio o poznanstvu sa pedofilom Džefrijem Epstajnom: Evo šta je rekao bivši predsednik SAD

Bil Klinton progovorio o poznanstvu sa pedofilom Džefrijem Epstajnom: Evo šta je rekao bivši predsednik SAD

Telegraf 15.11.2024
Preporučujemo. Bivši predsednik SAD Bil Klinton otkrio je da žali što je ikada imao bilo kakav susret sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom. U svojoj novoj knjizi "Građanin", koja treba da bude objavljena naredne nedelje, Klinton (78) opisuje… »

Vesti dana »