Повезане вести

Стојковић: Желимо Србију да одведемо међу осам најбољих у Европи (видео)

Стојковић: Желимо Србију да одведемо међу осам најбољих у Европи (видео)

Спортски журнал 15.11.2024
Ми смо у тој златној средини, сад имамо шансу да направимо искорак, а то је да победимо Данску када је најважније. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изјавио је да је задовољан бодом против Швајцарске и… »
Шкоти победили Хрвате, Португал у четвртфиналу Лиге нација

Шкоти победили Хрвате, Португал у четвртфиналу Лиге нација

Политика 15.11.2024
ПОРТО - Фудбалска репрезентација Португалије пласирала се вечерас у четвртфинале Лиге нација, пошто је у Порту победила Пољску 5:1 утакмици петог кола групе А1 овог такмичења. Голове за Португалију постигли су Рафаел Леао у 59… »
Терзић: Сањао сам овакав гол, дао сам максимум да помогнем екипи

Терзић: Сањао сам овакав гол, дао сам максимум да помогнем екипи

Политика 15.11.2024
ЦИРИХ – Фудбалски репрезентативац Србије Алекса Терзић изјавио је вечерас да је дао максимум да помогне екипи на мечу против Швајцарске у мечу петог кола групе А4 Лиге нација. Фудбалске репрезентације Швајцарске и Србије одиграле… »
Митровић: Нисмо заслужили да изгубимо

Митровић: Нисмо заслужили да изгубимо

Политика 15.11.2024
ЦИРИХ – Капитен фудбалске репрезентације Александар Митровић изјавио је вечерас да је његов тим одиграо тежак и захтеван меч против Швајцарске у Лиги нација. Фудбалери Србије и Швајцарске одиграли су вечерас у Цириху без… »
Фудбалери Шпаније победили Данску у Лиги нација

Фудбалери Шпаније победили Данску у Лиги нација

Политика 15.11.2024
КОПЕНХАГЕН – Фудбалска репрезентација Шпаније победила је вечерас у Копенхагену екипу Данске резултатом 2:1 у мечу петог кола групе А4 Лиге нација. Шпанија је повела у 15. минуту голом Микела Ојарзабала. Перез је дуплирао… »
Терзић: Влаховић ме испоштовао, сањао сам овакав гол (видео)

Терзић: Влаховић ме испоштовао, сањао сам овакав гол (видео)

Швајцарска и Србија одиграли су 1:1 у 5. колу Лиге нација. Фудбалске репрезентације Швајцарске и Србије одиграле су вечерас без победника, 1:1. Једини гол за Србију постигао је Алекса Терзић у 88. минуту. - Сањао сам овакав гол… »
Митровић: Нисмо заслужили да изгубимо; Влаховић: На крају смо награђени

Митровић: Нисмо заслужили да изгубимо; Влаховић: На крају смо награђени

Митровић није искористио пенал у 55. минуту при резултату 0:0. Капитен фудбалске репрезентације Александар Митровић изјавио је да је његов тим одиграо тежак и захтеван меч против Швајцарске у Лиги нација. Фудбалери Србије и… »
Шпанија победила Данску и дала наду Србији (видео)

Шпанија победила Данску и дала наду Србији (видео)

Фудбалери Србије ће у последњем, шестом колу у понедељак дочекати Данску и победа их води у плеј-оф, док ће Шпанија на свом терену играти са Швајцарском. Фудбалска репрезентација Шпаније победила је у Копенхагену Данску 2:1 у… »
Пикси: "Нећу да претим, нити дајем хајдучке изјаве"

Пикси: "Нећу да претим, нити дајем хајдучке изјаве"

Б92 15.11.2024
Драган Стојковић Писки, селектор Србије, говорио је на конференцији за медије после ремија са Швајцарском (1:1) у мелу петог кола Лиге нација. Иако "орлови" нису славили и нерешен резултат нас оставља у игри за наредну фазу… »
Драган Стојковић: "Стресно је од првог дана, само песимисти не верују..."

Драган Стојковић: "Стресно је од првог дана, само песимисти не верују..."

Спортске.нет 15.11.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић казао је да је осећао да тим може до поравнања против Швајцарске, што се на крају и испунило. Србија је у претпоследњем колу Лиге нација ремизирала у Цириху са домаћином… »
Стојковић најављује борбу за историју: „Победом над Данском водимо Србију међу осам најбољих у Европи“! (видео)

Стојковић најављује борбу за историју: „Победом над Данском водимо Србију међу осам најбољих у Европи“! (видео)

Хот спорт 15.11.2024
Селектор имао шта да каже након ремија у Швајцарској! Фудбалска репрезентација Србије играла је нерешено против Швајцарске у Цириху,у оквиру петог кола групе 4 Лиге нација, резултатом 1:1. Након меча за „Арену спорт“ је говорио… »
Богдановић одушевљен једним фудбалером Србије: „Због таквих мајстора фудбал се гледа“!

Богдановић одушевљен једним фудбалером Србије: „Због таквих мајстора фудбал се гледа“!

Хот спорт 15.11.2024
Рођени Сарајлија хвали издање нападача Јувентуса! Фудбалска репрезентација Србије играла је нерешено против Швајцарске у Цириху,у оквиру петог кола групе 4 Лиге нација, резултатом 1:1. Најпознатији српски фудбалски аналитичар… »
Митровић након промашеног пенала: „Пао ми је камен за срца“! (видео)

Митровић након промашеног пенала: „Пао ми је камен за срца“! (видео)

Хот спорт 15.11.2024
Терзић умањио тугу за промашеним једанаестерцом! Фудбалска репрезентација Србије играла је нерешено против Швајцарске у Цириху,у оквиру петог кола групе 4 Лиге нација, резултатом 1:1. Након меча за „Арену спорт“ је говорио… »
Терзић донео бод Србији против Швајцарске, Митровић није искористио пенал

Терзић донео бод Србији против Швајцарске, Митровић није искористио пенал

Вести онлине 15.11.2024
Фудбалске репрезентације Швајцарске и Србије одиграле су вечерас у Цириху без победника, 1:1 (0:0) у мечу петог кола групе А4 Лиге нација. Швајцарска је повела у 78. минуту голом Зекија Амдунија. Србија је изједначила поготком… »
Терзић спречио пораз у Швајцарској: Орлови и даље у игри за пролазак у наредну фазу! (видео)

Терзић спречио пораз у Швајцарској: Орлови и даље у игри за пролазак у наредну фазу! (видео)

Хот спорт 15.11.2024
Подела бодова у Цириху! Фудбалска репрезентација Србије играла је нерешено против Швајцарске у Цириху,у оквиру петог кола групе 4 Лиге нација, резултатом 1:1. Објава коју дели ХОТСПОРТ – СПОРТСКЕ ВЕСТИ (@хотспорт.рс) Селектори… »
Велика штета: Митровић инсистирао да шутира пенал, па промашио! (видео)

Велика штета: Митровић инсистирао да шутира пенал, па промашио! (видео)

Хот спорт 15.11.2024
Ово је заболело! Фудбалска репрезентација Србије гостује репрезентацији Швајцарске у Цириху,у оквиру петог кола групе 4 Лиге нација. Резултат на полувремену је 0:0. Сјајно Стојић послао дугу лопту која је дошла до Митровића који… »
Терзић: Сањао сам овај моменат; Митровић: Залсужили смо бод

Терзић: Сањао сам овај моменат; Митровић: Залсужили смо бод

Еуроневс 15.11.2024
Алекса Терзић је јунак ремија Србије. Сјајна контра, мирна завршница и лопта је завршила у мрежи на радост више хиљада навијача "орлова" у Цириху. "Сањао сам овакав гол. Дао сам максимум да помогнем екипи. Када сви дамо… »
Терзић једним потезом преварио Швајцарце, после меча све објаснио: Тај корак уназад се исплатио! (Видео)

Терзић једним потезом преварио Швајцарце, после меча све објаснио: Тај корак уназад се исплатио! (Видео)

Мондо 15.11.2024
Алекса Терзић ће дуго, дуго памтити меч са Швајцарском! Србија је преживела гостовање Швајцарској, а херој те утакмице је Алекса Терзић! Млади леви бек је имао две ситуације у којима је био најбржи у контри и у којима је могао… »
Митровић: "Далеко ми је лакше сада"

Митровић: "Далеко ми је лакше сада"

Б92 15.11.2024
Српски нападач Александар Митровић, сумирао је утиске после ремија са Швајцарском (1:1) у мечу четвртог кола Лиге нација. Митровић је на старту другог полувремена најпре изборио, па промашио пенал. "Далеко лакше, сада је пао… »
Гранит Џака претио Србима насред меча: Прљав потез закувао све, замало туча на терену! (Видео)

Гранит Џака претио Србима насред меча: Прљав потез закувао све, замало туча на терену! (Видео)

Мондо 15.11.2024
Брил Емболо је све закувао, српски фудбалери су побеснели, а на крају је претио Гранит Џака! Само неколико напада пре пенала за Србију који је промашио Александар Митровић видели смо фрку на мечу Србије и Швајцарске у Лиги… »
Митровић урадио све идеално, па промашио пенал: Кад видите ко му је први пришао, биће вам све јасно! (Видео)

Митровић урадио све идеално, па промашио пенал: Кад видите ко му је први пришао, биће вам све јасно! (Видео)

Мондо 15.11.2024
Нападачи Србије су сложни, Душан Влаховић је први дотрчао до Митровића да га утеши! Какву је шансу промашио Александар Митровић! Успео је да изнуди пенал на старту другог полувремена меча са Швајцарском у Лиги нација. а онда је… »
Велика фрка: Швајцарски фудбалери провоцирали "орлове", а онда...(видео)

Велика фрка: Швајцарски фудбалери провоцирали "орлове", а онда...(видео)

Вечерње новости 15.11.2024
Фудбалска репрезентација Србије гостује Швајцарској у оквиру Лиге нација, а један од најбољих фудбалера "сајџија" поново је био у центру пажње. ФОТО: АП/Тањуг Сјајни нападач Монака Брил Емболо је провоцирао фудбалере Србије… »
Скандалозан потез Швајцарца, раскрварио Живковића ударцем у главу, па га напуцао док је лежао на земљи

Скандалозан потез Швајцарца, раскрварио Живковића ударцем у главу, па га напуцао док је лежао на земљи

Телеграф 15.11.2024
Фудбалска репрезентација Србије у Цириху игра меч против Швајцарске и директан сусрет за опстанак у А дивизији. Нашем тиму би победа такође била вредна, у борби за друго место... Александар Митровић је са беле тачке пропустио да… »
Погледајте како је Митровић промашио пенал против Швајцарске: Голман му одбранио на невероватан начин

Погледајте како је Митровић промашио пенал против Швајцарске: Голман му одбранио на невероватан начин

Телеграф 15.11.2024
Препоручујемо. Какву је шансу имала Србија да поведе против Швајцарске. Александар Митровић се изборио за пенал, када су у казненом простору стартовали на њега. Сам Митровић је и преузео одговорност са беле тачке, али је то… »
Џака не може без провокација против Србије: Кренуо на Блекија после сукоба, а то му није била добра идеја!

Џака не може без провокација против Србије: Кренуо на Блекија после сукоба, а то му није била добра идеја!

Телеграф 15.11.2024
Препоручујемо. Не може Гранит Џака без провокација када игра против Србије! То смо видели и на мечу Швајцарска - Србија, где је дошло до једног кошкања, па је он био први у провоцирању, као што је то било и раније у мечевима… »

Вести дана »