Povezane vesti
Škoti pobedili Hrvate, Porgual u četvrtfinalu Lige nacija
Politika pre 1 dan
PORTO - Fudbalska reprezentacija Portugalije plasirala se večeras u četvrtfinale Lige nacija, pošto je u Portu pobedila Poljsku 5:1 utakmici petog kola grupe A1 ovog takmičenja. Golove za Portugaliju postigli su Rafael Leao u 59, Kristijano Ronaldo u… »
Terzić: Vlahović me ispoštovao, sanjao sam ovakav gol (video)
Sportski žurnal pre 1 dan
Švajcarska i Srbija odigrali su 1:1 u 5. kolu Lige nacija. Fudbalske reprezentacije Švajcarske i Srbije odigrale su večeras bez pobednika, 1:1. Jedini gol za Srbiju postigao je Aleksa Terzić u 88. minutu. - Sanjao sam ovakav gol. Dao sam maksimum da… »
Stojković: Želimo Srbiju da odvedemo među osam najboljih u Evropi (video)
Sportski žurnal pre 1 dan
Mi smo u toj zlatnoj sredini, sad imamo šansu da napravimo iskorak, a to je da pobedimo Dansku kada je najvažnije. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je zadovoljan bodom protiv Švajcarske i dodao da želi da sa… »
Piksi: "Neću da pretim, niti dajem hajdučke izjave"
B92 pre 1 dan
Dragan Stojković Piski, selektor Srbije, govorio je na konferenciji za medije posle remija sa Švajcarskom (1:1) u melu petog kola Lige nacija. Iako "orlovi" nisu slavili i nerešen rezultat nas ostavlja u igri za narednu fazu. "Došli smo sa ambicijom… »
Fudbaleri Španije pobedili Dansku u Ligi nacija
Politika pre 2 sata
KOPENHAGEN – Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je večeras u Kopenhagenu ekipu Danske rezultatom 2:1 u meču petog kola grupe A4 Lige nacija. Španija je povela u 15. minutu golom Mikela Ojarzabala. Perez je duplirao prednost "crvene furije" u… »
Mitrović: Nismo zaslužili da izgubimo
Politika pre 2 sata
CIRIH – Kapiten fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović izjavio je večeras da je njegov tim odigrao težak i zahtevan meč protiv Švajcarske u Ligi nacija. Fudbaleri Srbije i Švajcarske odigrali su večeras u Cirihu bez pobednika, 1:1 u meču… »
Terzić: Sanjao sam ovakav gol, dao sam maksimum da pomognem ekipi
Politika pre 2 sata
CIRIH – Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksa Terzić izjavio je večeras da je dao maksimum da pomogne ekipi na meču protiv Švajcarske u meču petog kola grupe A4 Lige nacija. Fudbalske reprezentacije Švajcarske i Srbije odigrale su večeras bez… »
Dragan Stojković: "Stresno je od prvog dana, samo pesimisti ne veruju..."
Sportske.net pre 2 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković kazao je da je osećao da tim može do poravnanja protiv Švajcarske, što se na kraju i ispunilo. Srbija je u pretposlednjem kolu Lige nacija remizirala u Cirihu sa domaćinom 1:1 golom Alekse… »
Velika šteta: Mitrović insistirao da šutira penal, pa promašio! (video)
Hot sport pre 2 sata
Ovo je zabolelo! Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje reprezentaciji Švajcarske u Cirihu,u okviru petog kola grupe 4 Lige nacija. Rezultat na poluvremenu je 0:0. Sjajno Stojić poslao dugu loptu koja je došla do Mitrovića koji je u duelu sa… »
Terzić sprečio poraz u Švajcarskoj: Orlovi i dalje u igri za prolazak u narednu fazu! (video)
Hot sport pre 2 sata
Podela bodova u Cirihu! Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno protiv Švajcarske u Cirihu,u okviru petog kola grupe 4 Lige nacija, rezultatom 1:1. Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs) Selektori Dragan… »
Terzić doneo bod Srbiji protiv Švajcarske, Mitrović nije iskoristio penal
Vesti online pre 3 sata
Fudbalske reprezentacije Švajcarske i Srbije odigrale su večeras u Cirihu bez pobednika, 1:1 (0:0) u meču petog kola grupe A4 Lige nacija. Švajcarska je povela u 78. minutu golom Zekija Amdunija. Srbija je izjednačila pogotkom Alekse Terzića u 88… »
Mitrović nakon promašenog penala: „Pao mi je kamen za srca“! (video)
Hot sport pre 3 sata
Terzić umanjio tugu za promašenim jedanaestercom! Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno protiv Švajcarske u Cirihu,u okviru petog kola grupe 4 Lige nacija, rezultatom 1:1. Nakon meča za „Arenu sport“ je govorio kapiten Srbije… »
Bogdanović oduševljen jednim fudbalerom Srbije: „Zbog takvih majstora fudbal se gleda“!
Hot sport pre 2 sata
Rođeni Sarajlija hvali izdanje napadača Juventusa! Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno protiv Švajcarske u Cirihu,u okviru petog kola grupe 4 Lige nacija, rezultatom 1:1. Najpoznatiji srpski fudbalski analitičar, Rade Boganović… »
Stojković najavljuje borbu za istoriju: „Pobedom nad Danskom vodimo Srbiju među osam najboljih u Evropi“! (video)
Hot sport pre 2 sata
Selektor imao šta da kaže nakon remija u Švajcarskoj! Fudbalska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno protiv Švajcarske u Cirihu,u okviru petog kola grupe 4 Lige nacija, rezultatom 1:1. Nakon meča za „Arenu sport“ je govorio selektor Srbije… »
Mitrović: Nismo zaslužili da izgubimo; Vlahović: Na kraju smo nagrađeni
Sportski žurnal pre 2 sata
Mitrović nije iskoristio penal u 55. minutu pri rezultatu 0:0. Kapiten fudbalske reprezentacije Aleksandar Mitrović izjavio je da je njegov tim odigrao težak i zahtevan meč protiv Švajcarske u Ligi nacija. Fudbaleri Srbije i Švajcarske odigrali su… »
Mitrović: "Daleko mi je lakše sada"
B92 pre 2 sata
Srpski napadač Aleksandar Mitrović, sumirao je utiske posle remija sa Švajcarskom (1:1) u meču četvrtog kola Lige nacija. Mitrović je na startu drugog poluvremena najpre izborio, pa promašio penal. "Daleko lakše, sada je pao kamen sa srca"… »
Terzić jednim potezom prevario Švajcarce, posle meča sve objasnio: Taj korak unazad se isplatio! (Video)
Mondo pre 3 sata
Aleksa Terzić će dugo, dugo pamtiti meč sa Švajcarskom! Srbija je preživela gostovanje Švajcarskoj, a heroj te utakmice je Aleksa Terzić! Mladi levi bek je imao dve situacije u kojima je bio najbrži u kontri i u kojima je mogao da postigne gol, a… »
Terzić: Sanjao sam ovaj momenat; Mitrović: Zalsužili smo bod
Euronews pre 2 sata
Aleksa Terzić je junak remija Srbije. Sjajna kontra, mirna završnica i lopta je završila u mreži na radost više hiljada navijača "orlova" u Cirihu. "Sanjao sam ovakav gol. Dao sam maksimum da pomognem ekipi. Kada svi damo maksimum pokazalo se sve… »
Španija pobedila Dansku i dala nadu Srbiji (video)
Sportski žurnal pre 2 sata
Fudbaleri Srbije će u poslednjem, šestom kolu u ponedeljak dočekati Dansku i pobeda ih vodi u plej-of, dok će Španija na svom terenu igrati sa Švajcarskom. Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je u Kopenhagenu Dansku 2:1 u meču petog kola… »
Mitrović uradio sve idealno, pa promašio penal: Kad vidite ko mu je prvi prišao, biće vam sve jasno! (Video)
Mondo pre 4 sati
Napadači Srbije su složni, Dušan Vlahović je prvi dotrčao do Mitrovića da ga uteši! Kakvu je šansu promašio Aleksandar Mitrović! Uspeo je da iznudi penal na startu drugog poluvremena meča sa Švajcarskom u Ligi nacija. a onda je upravo on… »
Granit Džaka pretio Srbima nasred meča: Prljav potez zakuvao sve, zamalo tuča na terenu! (Video)
Mondo pre 3 sata
Bril Embolo je sve zakuvao, srpski fudbaleri su pobesneli, a na kraju je pretio Granit Džaka! Samo nekoliko napada pre penala za Srbiju koji je promašio Aleksandar Mitrović videli smo frku na meču Srbije i Švajcarske u Ligi nacija. Na samom startu… »
Velika frka: Švajcarski fudbaleri provocirali "orlove", a onda...(video)
Večernje novosti pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Švajcarskoj u okviru Lige nacija, a jedan od najboljih fudbalera "sajdžija" ponovo je bio u centru pažnje. FOTO: AP/Tanjug Sjajni napadač Monaka Bril Embolo je provocirao fudbalere Srbije. On je nakon jednog… »
Džaka ne može bez provokacija protiv Srbije: Krenuo na Blekija posle sukoba, a to mu nije bila dobra ideja!
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Ne može Granit Džaka bez provokacija kada igra protiv Srbije! To smo videli i na meču Švajcarska - Srbija, gde je došlo do jednog koškanja, pa je on bio prvi u provociranju, kao što je to bilo i ranije u mečevima protiv Orlova… »
Pogledajte kako je Mitrović promašio penal protiv Švajcarske: Golman mu odbranio na neverovatan način
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Kakvu je šansu imala Srbija da povede protiv Švajcarske. Aleksandar Mitrović se izborio za penal, kada su u kaznenom prostoru startovali na njega. Sam Mitrović je i preuzeo odgovornost sa bele tačke, ali je to veoma loše izveo i… »
Skandalozan potez Švajcarca, raskrvario Živkovića udarcem u glavu, pa ga napucao dok je ležao na zemlji
Telegraf pre 4 sati
Fudbalska reprezentacija Srbije u Cirihu igra meč protiv Švajcarske i direktan susret za opstanak u A diviziji. Našem timu bi pobeda takođe bila vredna, u borbi za drugo mesto... Aleksandar Mitrović je sa bele tačke propustio da donese prednost. U… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane