Повезане вести

Партизанов распоред - Против кога ће црно-бели прекинути серију пораза?

Партизанов распоред - Против кога ће црно-бели прекинути серију пораза?

Спортске.нет 16.11.2024
Да вам је неко пред почетак сезоне рекао да ће Партизан у првих пет утакмица на домаћем терену доживети чак четири пораза, вероватно му не бисте веровали, али управо то се догодило екипи тренера Жељка Обрадовића ове јесени, и… »
Звездин жал за победом, Партизан поново разочарао

Звездин жал за победом, Партизан поново разочарао

Спорт клуб 16.11.2024
Прошло је десето коло Евролиге, које љубитељи кошарке у Србији и региону неће памтити по добру. Очекивале су се, малтене, сигурне победе Црвене звезде и Партизана у "другом полувремену" дуплог кола, али су изостале. Црвено-бели… »
Карлик Џонс: „Не знам ни колико пораза имамо у низу!“

Карлик Џонс: „Не знам ни колико пораза имамо у низу!“

Хот спорт 16.11.2024
Свестан је се налазе у изузетно тешкој ситуацији. Кошаркаши Партизана поражени су са 88:81 (19:22 19:20 26:23 24:16) од кошаркаша Олимпије из Милана у оквиру десетог кола Евролиге. Карлик Џонс синоћ је меч завршио са 12 поена… »
Б92.спорт скенер: Кад Арена више није "тврђава"

Б92.спорт скенер: Кад Арена више није "тврђава"

Б92 16.11.2024
Нова утакмица Евролиге и нови пораз Партизана и то сада од екипе која је у Београд стигла у великој кризи резултата што овај неуспех чини још већим. Сада ова ситуација изгледа доста озбиљно, јер је ово чак шести пораз црно-белих… »
Зек Ледеј након утакмице у арени: „Тешка победа, пред најбољим навијачима у Европи“

Зек Ледеј након утакмице у арени: „Тешка победа, пред најбољим навијачима у Европи“

Хот спорт 16.11.2024
„Овде сам као код куће“ Кошаркаши Партизана поражени су са 88:81 (19:22 19:20 26:23 24:16) од кошаркаша Олимпије из Милана у оквриу десетог кола Евролиге. Зек Ледеј је током утакмице поново заузео своје место на столу иза клупе… »
Има ли Партизан лидера на терену? Порази се нижу у Евролиги, а нема ко да "повуче ручну"

Има ли Партизан лидера на терену? Порази се нижу у Евролиги, а нема ко да "повуче ручну"

Мондо 16.11.2024
Скоро сваки пораз Партизана у Евролиги ове сезоне личи један на други и то је велики проблем за тренера Жељка Обрадовића. Криза Партизана траје, порази се ређају, ситуација у Евролиги је лоша после 10 одиграних кола пошто је… »
Табела Евролиге: Звезда чека дерби са три победе више од Партизана

Табела Евролиге: Звезда чека дерби са три победе више од Партизана

Данас 16.11.2024
Завршено је и десето коло кошаркашке Евролиге у којем су српски представници Црвена звезда и Партизан доживели поразе иако су оба тима била врло близу тријумфа. Цревна звезда има половичан учинак после десет кола и налазе се на… »
"Дали сте ми екста мотивацију": Жељко Обрадовић се обратио након пораза Партизана у Евролиги!

"Дали сте ми екста мотивацију": Жељко Обрадовић се обратио након пораза Партизана у Евролиги!

Вечерње новости 16.11.2024
ПАРТИЗАН никако да изађе из кризе. Црно-бели су доживели шести узастопни пораз у Евролиги, боља је била Олимпија Милано (81:88). Медијима се после меча обратио тренер "парног ваљка" Жељко Обрадовић. ФОТО: М. Вукадиновић Он је… »
Обрадовић љут после новинарског питања: „Нећу да објашњавам никоме ко сам и шта сам“

Обрадовић љут после новинарског питања: „Нећу да објашњавам никоме ко сам и шта сам“

Данас 15.11.2024
Кошаркаши Партизана су поражени од Олимпије Милано у у десетом колу Евролиге резултатом 88:81. Сада црно-бели имају два тријумфа уз осам пораза и налазе се у врло лошој позицији. После утакмице тренер црно-белих Обрадовић је био… »
Нови пораз Партизана: Италијани славили у феноменалној атмосфери у Арени

Нови пораз Партизана: Италијани славили у феноменалној атмосфери у Арени

Данас 15.11.2024
Кошаркаши Партизана су у 10. колу Евролиге у препуној „Београдској арени“ изгубили од Арманија из Милана. Било је на крају 81:88 (22:19, 20:19, 23:26, 16:24). Ово је шести узастопни пораз црно-белих у елитном такмичењу и сада… »

Вести дана »