Povezane vesti

Partizanov raspored - Protiv koga će crno-beli prekinuti seriju poraza?

Partizanov raspored - Protiv koga će crno-beli prekinuti seriju poraza?

Sportske.net 16.11.2024
Da vam je neko pred početak sezone rekao da će Partizan u prvih pet utakmica na domaćem terenu doživeti čak četiri poraza, verovatno mu ne biste verovali, ali upravo to se dogodilo ekipi trenera Željka Obradovića ove jeseni, i pored gromoglasne podrške… »
Zvezdin žal za pobedom, Partizan ponovo razočarao

Zvezdin žal za pobedom, Partizan ponovo razočarao

Sport klub 16.11.2024
Prošlo je deseto kolo Evrolige, koje ljubitelji košarke u Srbiji i regionu neće pamtiti po dobru. Očekivale su se, maltene, sigurne pobede Crvene zvezde i Partizana u "drugom poluvremenu" duplog kola, ali su izostale. Crveno-beli su posle trijumfa u… »
Karlik Džons: „Ne znam ni koliko poraza imamo u nizu!“

Karlik Džons: „Ne znam ni koliko poraza imamo u nizu!“

Hot sport 16.11.2024
Svestan je se nalaze u izuzetno teškoj situaciji. Košarkaši Partizana poraženi su sa 88:81 (19:22 19:20 26:23 24:16) od košarkaša Olimpije iz Milana u okviru desetog kola Evrolige. Karlik Džons sinoć je meč završio sa 12 poena, tri skoka i jednom… »
B92.sport skener: Kad Arena više nije "tvrđava"

B92.sport skener: Kad Arena više nije "tvrđava"

B92 16.11.2024
Nova utakmica Evrolige i novi poraz Partizana i to sada od ekipe koja je u Beograd stigla u velikoj krizi rezultata što ovaj neuspeh čini još većim. Sada ova situacija izgleda dosta ozbiljno, jer je ovo čak šesti poraz crno-belih u nizu u Evroligi, što… »
Zek Ledej nakon utakmice u areni: „Teška pobeda, pred najboljim navijačima u Evropi“

Zek Ledej nakon utakmice u areni: „Teška pobeda, pred najboljim navijačima u Evropi“

Hot sport 16.11.2024
„Ovde sam kao kod kuće“ Košarkaši Partizana poraženi su sa 88:81 (19:22 19:20 26:23 24:16) od košarkaša Olimpije iz Milana u okvriu desetog kola Evrolige. Zek Ledej je tokom utakmice ponovo zauzeo svoje mesto na stolu iza klupe, a posle meča, uz nekoliko… »
Ima li Partizan lidera na terenu? Porazi se nižu u Evroligi, a nema ko da "povuče ručnu"

Ima li Partizan lidera na terenu? Porazi se nižu u Evroligi, a nema ko da "povuče ručnu"

Mondo 16.11.2024
Skoro svaki poraz Partizana u Evroligi ove sezone liči jedan na drugi i to je veliki problem za trenera Željka Obradovića. Kriza Partizana traje, porazi se ređaju, situacija u Evroligi je loša posle 10 odigranih kola pošto je skor 2-8 i ekipa je u ovom… »
Tabela Evrolige: Zvezda čeka derbi sa tri pobede više od Partizana

Tabela Evrolige: Zvezda čeka derbi sa tri pobede više od Partizana

Danas 16.11.2024
Završeno je i deseto kolo košarkaške Evrolige u kojem su srpski predstavnici Crvena zvezda i Partizan doživeli poraze iako su oba tima bila vrlo blizu trijumfa. Crevna zvezda ima polovičan učinak posle deset kola i nalaze se na desetoj poziciji (jedini… »
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!

"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!

Večernje novosti 16.11.2024
PARTIZAN nikako da izađe iz krize. Crno-beli su doživeli šesti uzastopni poraz u Evroligi, bolja je bila Olimpija Milano (81:88). Medijima se posle meča obratio trener "parnog valjka" Željko Obradović. FOTO: M. Vukadinović On je na konferenciji istakao… »
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“

Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“

Danas 15.11.2024
Košarkaši Partizana su poraženi od Olimpije Milano u u desetom kolu Evrolige rezultatom 88:81. Sada crno-beli imaju dva trijumfa uz osam poraza i nalaze se u vrlo lošoj poziciji. Posle utakmice trener crno-belih Obradović je bio kratak u izjavi. – Ponovo… »
Novi poraz Partizana: Italijani slavili u fenomenalnoj atmosferi u Areni

Novi poraz Partizana: Italijani slavili u fenomenalnoj atmosferi u Areni

Danas 15.11.2024
Košarkaši Partizana su u 10. kolu Evrolige u prepunoj „Beogradskoj areni“ izgubili od Armanija iz Milana. Bilo je na kraju 81:88 (22:19, 20:19, 23:26, 16:24). Ovo je šesti uzastopni poraz crno-belih u elitnom takmičenju i sada imaju učinak od dva… »

Vesti dana »

VREME DANAS: Pretežno sunčano sa mestimičnom kišom

VREME DANAS: Pretežno sunčano sa mestimičnom kišom

Nedeljnik pre 3 satajoš 24 povezane
Više zemljotresa pogodilo Grčku

Više zemljotresa pogodilo Grčku

Vesti online pre 43 minutajoš 16 povezanih
Vučić ugostio veliku filmsku zvezdu

Vučić ugostio veliku filmsku zvezdu

Telegraf pre 17 minutajoš 12 povezanih