Povezane vesti

Majka danas sahranila sinčića (2) kog je otac namerno odvezao u smrt: Njena poslednja objava će vas slomiti

Majka danas sahranila sinčića (2) kog je otac namerno odvezao u smrt: Njena poslednja objava će vas slomiti

Telegraf 16.11.2024
Preporučujemo. Mihajlo Milojević (2) koji je stradao pre 2 dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Vršca koju je, kako se sumnja, njegov otac Nikola Milojević (35) namerno izazvao i poginuo zajedno sa njim, sahranjen je danas na groblju u… »
"Jednoj majci je oduzeo dete, nisam htela da mu odem na sahranu" Ispraćen na večni počinak i otac koji je izazvao udes kada…

"Jednoj majci je oduzeo dete, nisam htela da mu odem na sahranu" Ispraćen na večni počinak i otac koji je izazvao udes kada…

Kurir 16.11.2024
Nikola M. (35) iz Velikog Središta, sahranjen je u 13 časova na seoskom groblju ovog mesta nadomak Vršca. Meštani Velikog Središta podeljenih su mišljenja, pa tako je jedan broj ljudi otišao da isprati Nikolu na večni počinak, dok nekolicina njih… »
"Ne daj bože nikome da doživi da sahrani dete, ovo je tuga" Na večni počinak ispraćen mališan koji je zajedno sa ocem…

"Ne daj bože nikome da doživi da sahrani dete, ovo je tuga" Na večni počinak ispraćen mališan koji je zajedno sa ocem…

Kurir 16.11.2024
Dvogodišnji dečak M. M. sahranjen je danas na gradskom groblju u Vršcu, a na večni počinak ga je ispratio veliki broj ljudi koji su došli kako bi bili uz porodicu mališana u teškim trenucima. Dečak je, podsetimo, stradao u teškoj saobraćajki u… »
"Ne, ne, sine: Moj!" Danas sahrana dečaka koji je poginuo sa ocem kod Vršca, majka od bola pala u nesvest

"Ne, ne, sine: Moj!" Danas sahrana dečaka koji je poginuo sa ocem kod Vršca, majka od bola pala u nesvest

Blic 16.11.2024
Danas će na večni počinak biti ispraćen dvogodišnji dečak M.M. koji je stradao u saobraćajnoj nesreći sa svojim ocem Nikolom, u četvrtak oko 15 časova na putu Uljma -Vlajkovac. Sahrana dečaka počela je na vršačkom groblju u 13 časova, a… »
Sahranjen dečak (2) koji je poginuo sa ocem kod Vršca: Pretužna povorka nemo hodala za malim belim kovčegom

Sahranjen dečak (2) koji je poginuo sa ocem kod Vršca: Pretužna povorka nemo hodala za malim belim kovčegom

Blic 16.11.2024
Na groblju u Vršcu danas je sahranjen dvogodišnji M. M., koji je u četvrtak poginuo u strašnoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa svojim ocem Nikolom M. (35). Muk. Tišina. Neverica. Velika povorka je bez glasa pratila mali beli kovčeg, moleći se da… »
"Ti i ja sine možemo sve!" majka posvetila sinu (2) snažnu poruku ne sluteći zlo: Poruka Vrščanke koja je ostala bez…

"Ti i ja sine možemo sve!" majka posvetila sinu (2) snažnu poruku ne sluteći zlo: Poruka Vrščanke koja je ostala bez…

Kurir 16.11.2024
Dečak M. M. (2) iz Vršca poginuo je juče kada ga je, kako se sumnja, otac Nikola M. (35) odvezao u smrt nakon što je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kada se "škodom" zakucao u kamion. Dečak je nastradao na licu mesta od zadobijenih povreda… »
Otac i sin poginuli u udesu

Otac i sin poginuli u udesu

Politika 16.11.2024
Sumnja se da je Nikola M. vozeći „škodu” namerno izazvao čeoni sudar u blizini Vršca, nakon što je iz vrtića uzeo svog sina i bivšoj supruzi javio da ga više neće videti. Vozač kombija sa kojim se sudario teško je povređen. Vršac – U… »
"Ti i ja sine, možemo: Sve!" Majka stradalog dečaka (2) u Vršcu detetu posvetila snažnu poruku ne sluteći tragediju koja…

"Ti i ja sine, možemo: Sve!" Majka stradalog dečaka (2) u Vršcu detetu posvetila snažnu poruku ne sluteći tragediju koja…

Blic 16.11.2024
Dečak M. M. (2) iz Vršca poginuo je juče kada ga je, kako se sumnja, otac Nikola M. (35) odvezao u smrt nakon što je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kada se "škodom" zakucao u kamion. Dečak je nastradao na licu mesta od zadobijenih povreda… »
Pomračeni um! Ubio sina (2) da bi se osvetio bivšoj supruzi. Pre zločina poslao poruku: "Nikada više nećeš videti dete!"

Pomračeni um! Ubio sina (2) da bi se osvetio bivšoj supruzi. Pre zločina poslao poruku: "Nikada više nećeš videti dete!"

Kurir 16.11.2024
Nikola M. (35) iz Vršca, poginuo je u saobraćajnoj nesreći zajedno sa svojim sinom M. M. (2), kada se, kako se sumnja, namerno zakucao u kamion kako bi napakostio bivšoj supruzi jer je našla novog partnera! Nesreća se, podsetimo, dogodila u… »
Otac i sin danas se sahranjuju u isto vreme, ali neće počivati jedan pored drugog Majka mališana neutešna: Tužnog srca…

Otac i sin danas se sahranjuju u isto vreme, ali neće počivati jedan pored drugog Majka mališana neutešna: Tužnog srca…

Kurir 16.11.2024
Nikola M. (35) iz okoline Vršca poginuo je u četvrtak zajedno sa svojim dvogodišnjim sinom M. M. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada je, kako se sumnja, namerno izazvao nesreću kada se zakucao u kamion. Otac i sin danas se sahranjuju u isto… »
Jeziv detalj na umrlici oca koji je sina odveo u smrt: Danas opelo Nikoli i mališanu koji su poginuli kod Vršca, neće ih…

Jeziv detalj na umrlici oca koji je sina odveo u smrt: Danas opelo Nikoli i mališanu koji su poginuli kod Vršca, neće ih…

Kurir 16.11.2024
Nikola M. (35) iz okoline Vršca poginuo je u četvrtak zajedno sa svojim dvogodišnjim sinom M. M. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada je, kako se sumnja, namerno izazvao nesreću kada se zakucao u kamion. Otac i sin će danas biti sahranjeni u… »
"Ubio mi je sina, proklet bio"! Bivša supruga Nikole koji se sa sinom zakucao u kamion van sebe posle tragedije

"Ubio mi je sina, proklet bio"! Bivša supruga Nikole koji se sa sinom zakucao u kamion van sebe posle tragedije

Mondo 16.11.2024
Nikola M. (35) poginuo je sa dvogodišnjim sinom, kada se pretičući punu kolonu, zakucao u kamion. Nikola M. (35) poginuo je sa sinom (2) u teškoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 15 časova na putu Vlajkovac-Uljma kod Vršca. On je upravljao… »
Novi detalji o ocu koji je poginuo sa sinom (2): Rođeni brat zbog krađe osuđen na 5 godina robije, majka Jadranka za godinu…

Novi detalji o ocu koji je poginuo sa sinom (2): Rođeni brat zbog krađe osuđen na 5 godina robije, majka Jadranka za godinu…

Blic 15.11.2024
Nikola M. (35) iz okoline Vršca juče je poginuo zajedno sa svojim sinom M. M. (2) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, za koju se sumnja da je namerno izazavao upravo Nikola M. Njegovi poznanici otkrivaju i da je Nikolin rođeni brat u zatvoru… »

Vesti dana »