Повезане вести

"Тако је рекла? Срам је било" Фолкер згрожен изјавом Барбаре Бобак: "Некултурна је, показала је ко је и шта је"

"Тако је рекла? Срам је било" Фолкер згрожен изјавом Барбаре Бобак: "Некултурна је, показала је ко је и шта је"

Блиц 16.11.2024
Фолкер Љуба Аличић недавно је рекао да Барбара Бобак нема хит, а да упркос томе тражи огроман хонорар, на шта му је млађа колегиница жестоко одговорила. Наиме, Барбара је недавно за "Блиц" истакла како она има свега 26 година… »
Пале нове прозивке између Аличића и Бобакове: "Логично је да ће Љуба да напусти овај свет пре мене"

Пале нове прозивке између Аличића и Бобакове: "Логично је да ће Љуба да напусти овај свет пре мене"

Мондо 16.11.2024
Медијски рат између колега не јењава данима, а сад је Аличић био изузетно бесан пошто је чуо шта је његова колегиница изјавила. Фолкер Љуба Аличић, недавно је за домаће медије говорио о млађој колегиници Барбари Бобак, рекавши… »
Букти рат између бобакове и аличића, пале нове прозивке! Барбара: Логично је да ће Љуба да напусти овај свет пре мене…

Букти рат између бобакове и аличића, пале нове прозивке! Барбара: Логично је да ће Љуба да напусти овај свет пре мене…

Курир 16.11.2024
Љуба Аличић недавно је за домаће медије говорио о млађој колегиници Барбари Бобак, рекавши како она нема хит, а да узима озбиљне своте за наступе. Убрзо му је Бобакова одговорила да не жели да се медијски препуцава са старијим… »

Вести дана »