Povezane vesti

Tragedija u domu Željka Mitrovića na dan krsne slave: Kažu mi jutros da si umrla u toku noći...

Tragedija u domu Željka Mitrovića na dan krsne slave: Kažu mi jutros da si umrla u toku noći...

Story 16.11.2024
Preminula majka Željka Mitrovića, Milenija Milka Mitrović u 85. godini života. Tužne vesti podelio je Željko koji se od majke oprostio i na Instagramu. - Danas nema reči, nema zvuka, svuda samo tišina. Kevo moja najvoljenija, tvojim odlaskom… »
Tvorac Pink imperije bez majčinog blagoslova ništa nije radio: Bila je ključna za stvaranje poslovnog carstva Željka…

Tvorac Pink imperije bez majčinog blagoslova ništa nije radio: Bila je ključna za stvaranje poslovnog carstva Željka…

Kurir 16.11.2024
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović putem društvenih mreža obavestio je javnost o smrti svoje majke Milke Mitrović. U emotivnom oproštaju, Mitrović je podelio potresne reči, izražavajući tugu zbog gubitka najvoljenije osobe i prisećajući… »
Bez majčinog blagoslova ništa nije radio: Ona je bila ključna za stvaranje poslovnog carstva Željka Mitrovića

Bez majčinog blagoslova ništa nije radio: Ona je bila ključna za stvaranje poslovnog carstva Željka Mitrovića

Mondo 16.11.2024
Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović, putem društvenih mreža obavestio je javnost o smrti svoje majke Milke Mitrović. Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, je u više navrata isticao koliko je Milka bila ključna figura u njegovom životu, i stvaranju… »
Ovo je majka Željka Mitrovića koja je preminula! Ona je bila ključna za stvaranje njegovog poslovnog carstva

Ovo je majka Željka Mitrovića koja je preminula! Ona je bila ključna za stvaranje njegovog poslovnog carstva

Telegraf 16.11.2024
Preporučujemo. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, putem društvenih mreža obavestio je javnost o smrti svoje majke Milke Mitrović. U emotivnom oproštaju, Mitrović je podelio potresne reči, izražavajući tugu zbog gubitka najvoljenije osobe… »
Majka Željka Mitrovića preminula na dan slave: Vlasnik Pinka uputio potresne reči

Majka Željka Mitrovića preminula na dan slave: Vlasnik Pinka uputio potresne reči

Mondo 16.11.2024
Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, objavio je na društvenim mrežama da je njegova majka preminula. Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, doživeo je težak životni udarac i to baš na dan slave. Od majke se oprostio potresnim rečima. "Danas nema… »
Umrla majka Željka Mitrovića! Vlasnik Pinka oprostio se od najvoljenije osobe potresnim rečima

Umrla majka Željka Mitrovića! Vlasnik Pinka oprostio se od najvoljenije osobe potresnim rečima

Telegraf 16.11.2024
Preporučujemo. Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, objavio je tužnu vest o smrti svoje majke putem društvenih mreža, opraštajući se od nje emotivnim i dirljivim rečima. - Danas nema reči, nema zvuka, svuda samo tišina. Kevo moja… »

Vesti dana »