Povezane vesti
Skandalozno ponašanje Tee Tairović na konferenciji: Napravila dramu zbog osvetljenja i šokirala prisutne (VIDEO)
Nova 16.11.2024
: Pevačicu Teu Tairović od početka karijere bije glas da je teška za saradnju sa medijima, a novi snimak sa jedne konferencije govori u prilog tome. Tea Tairović na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta u Skoplju, nije želela da da… »
Skandalozno ponašanje tee Tairović! Pevačica napravila dramu zbog osvetljenja pa pokazala pravo lice! Mreže gore od šoka…
Kurir 16.11.2024
Tea Tairović na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta u Skoplju, nije želela da da izjavu bez dobrog osvetljenja. Ovaj pevačicin potez i ponašanje ostavio je sve prisutne bez teksta. - Ja se izvinjavam, svetlo mi treba. Ovo mi je… »
Vesti dana »

Prosvetari obilaze sedišta sindikata koji su postigli dogovor sa Ministarstvom prosvete: „Štrajk, štrajk, svi u štrajk“
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 52 minutajoš 7 povezanih

Novi trampovi propisi bez izuzeća: Povećanje američkih carina na čelik i aluminijum stupilo na snagu
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane