Povezane vesti
"Druže, hoću drugog" Dea Đurđević otkrila zbog čega je raskinula s bivšim dečkom: Kad sam ga ostavila rekao mi je...
Kurir 16.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević nakon šest godina veze stavila je tačku na svoju ljubav sa kolegom Mladenom Mijatovićem. O Deinom ljubavnom životu pre Mladena se malo zna, a voditeljka je jednom prilikom gostujući u emisiji "Magazin in" otkrila na koji… »
"Druže, hoću drugog": Dea Đurđević otkrila zbog čega je raskinula sa bivšim dečkom: "Kad sam ga ostavila rekao mi…
Blic 16.11.2024
Voditeljka Dea Đurđević nakon šest godina veze stavila je tačku na svoju ljubav sa kolegom Mladenom Mijatovićem. O Deinom ljubavnom životu pre Mladena se malo zna, a voditeljka je jednom prilikom gostujući u emisiji "Magazin in" otkrila na koji… »
Vesti dana »
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 7 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih