Povezane vesti
"Podrazumeva se da imovinu ostavljam bratu" Srpkinje se masovno odriču nasledstva: "Kad se udaju roditelji im daju 10.000 € i…
Kurir 16.11.2024
" Podrazumeva se da porodičnu kuću ostavljamo bratu, sestra i ja nikada nismo ni pitale roditelje zbog čega je to tako", izjavila je jedna žena od 48 godina kao odgovor na pitanje o percepciji porodice i društvenog uticaja na rodnu nejednakog u… »
"Podrazumeva se da imovinu ostavljam bratu": Srpkinje se masovno odriču nasledstva zbog mira u porodici: "Kad se udaju…
Blic 16.11.2024
"Podrazumeva se da porodičnu kuću ostavljamo bratu, sestra i ja nikada nismo ni pitale roditelje zbog čega je to tako", izjavila je jedna žena od 48 godina kao odgovor na pitanje o percepciji porodice i društvenog uticaja na rodnu nejednakog u… »
Vesti dana »

Napadnuti građani koji su iscrtavali zastave Srbije na zgradama na Limanu
RTV pre 19 minutajoš 27 povezanih

Upozorenje RHMZ-a na visoke temperature do 17. avgusta, mere opreza opet na snazi
RTS pre 4 minutajoš 39 povezanih

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 12 povezanih

"Nagledao sam se svega i svačega, hteo sam da pomognem": Tadić otkio da li se kaje zbog reprezentacije
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih