Povezane vesti
Zbog oca Ana je nekad radila drugi posao: Da je on živ, moj život bi bio drugačiji
Svet & Skandal 16.11.2024
Život Ane Nikolić uvek intrigira, pevačica otkrila nepoznate detalje o sebi Pevačica Ana Nikolić je veoma mlada zakoračila je u svet muzike i vrlo brzo je počela profesionalno da se bavi pevanjem i da zarađuje od toga. Međutim, njene prve zarađane pare… »
"Zaradila sam tri mamine i tatine plate" Ana Nikolić na jednoj pesmi uzela 300.000 €, a evo čime se bavila pre nego što je…
Kurir 16.11.2024
Pevačica Ana Nikolić uvek je govorila da nikada nije jurila za novcem i da se poslednjih godina često odmara, tezge zakazuje samo kada joj to pričinjava zadovoljstvo. Pevačica, koja je veoma mlada zakoračila u svet muzike, vrlo brzo je počela… »
Ovako je Ana Nikolić nekada zarađivala: Evo čime se bavila pre pevanja: "Da mi je otac bio živ moj put bi bio drugačiji"
Blic 16.11.2024
Pevačica Ana Nikolić veoma mlada zakoračila je u svet muzike i vrlo brzo je počela profesionalno da se bavi pevanjem i da zarađuje od toga. Ipak, njene prve zarađane pare nisu bile od muzike, a jednom prilikom otkrila je kako je zarađivala. Ana se nije… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 36 minutajoš 28 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 21 minutajoš 20 povezanih

Torta na četiri sprata, konfete i vatrometi svuda po sali Saša Matić do jutra slavio ćerkino punoletstvo: Detalji gala veselja (foto)
Kurir pre 5 minutajoš 13 povezanih