Povezane vesti
"Seka mnogo priča, ja da ti kažem": Tea Tairović odgovorila koleginici na prozivke, i tu se nije zaustavila
Mondo 16.11.2024
Pevačica Tea Tairović nedavno je sarađivala sa Sekom Aleksić, napisavši pesmu za svoju koleginicu, a sada je govorila o toj saradnji, ali i komentarima na njen račun. Seka je nedavno pohvalila Teu, ali je napomenula da je njena velika mana što često… »
"Saznala sam da se to desilo zbog njene izjave" Tea Tairović odgovorila Seki Aleksić: "Ne interesuje me!"
Telegraf 16.11.2024
Pevačica Tea Tairović nedavno je sarađivala sa Sekom Aleksić, napisavši pesmu za svoju koleginicu, a sada je govorila o saradnji sa pevačicom, ali i komentarima na Tein račun. Seka je nedavno pohvalila Teu, ali je za Telegraf napomenula da je njena… »
Vesti dana »

Uživo "Bitka počinje!" Iran lansirao hipersonične rakete, otkriveno šta je noćas bila meta Izraela: Tramp razmatra da li da naredi američke napade, Hamnei poslao zloslutnu poruku
Blic pre 9 minutajoš 22 povezane

Sunčano i toplo vreme u celoj Srbiji, ponegde kratkotrajni pljuskovi
Glas juga pre 39 minutajoš 9 povezanih

Uticaj veštačke inteligencije na medije prvi put tema na Međunarodnom ekonomskom forumu u Peterburgu
Sputnik pre 9 minutajoš 4 povezane

Profesorka Mia David: Vlast ima pik na akademsku zajednicu - zato što joj ne pripada
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana