Povezane vesti
Novak dobija veliko ime za novog trenera!
Sportske.net pre 2 sata
Najbolji teniser ikada Novak Đoković planira da uđe u novu sezonu pripremljen najbolje moguće. Trenutno šesti igrač sveta nije učestvovao na Završnom mastersu u Torinu, već je to vreme proveo u Beogradu odakle počinje pripreme za novu… »
Troicki: Čuo sam trač, Novak želi “veliko ime” za trenera
Vesti online pre 2 sata
Od raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem, Novak Đoković nema stalnog trenera, a sudeći prema rečima Viktora Troickog, selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije i nekadašnjeg 12. igrača sveta, to bi uskoro moglo da se promeni. – Drago mi je… »
Troicki izneo "trač" o Đokoviću i novom treneru
B92 pre 1 sat
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki čuo je da Novak Đoković planira da angažuje novog trenera, veliko ime. Troicki ne zna detalje o Novakovim planovima po pitanju trenera. Novak je najavio da će krenuti punom parom u pripreme za… »
Đoković nikada motivisaniji: Novak u novu sezonu ulazi sa novim trenerom?
Večernje novosti pre 1 sat
NOVAK Đoković se priprema za novu sezonu, gde ne brani mnogo bodova, te je u slučaju dobrih rezultata dosta olakšan njegov povratak na čelo ATP liste. Foto: EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI Da mu motiva u novoj sezoni ne manjka, potvrdio je i selektor teniske… »
Troicki za SK: Čuo sam trač, Novak želi „veliko ime“ za trenera
Sport klub pre 3 sata
Gost emisije Jutro SK bio je Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije i nekadašnji 12. igrač sveta. U razgovoru sa Sašom Ozmom, Viktor se dotakao i karijere svog nekadašnjeg reprezentativnog kolege – Novaka Đokovića. Od raskida… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog nad Evropom, a Srbiju očekuje nagla promena vremena: Ristić kaže da će ovog datuma pasti sneg
Nova pre 4 satijoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
UNS: Direktor RTV Karadžić tvrdi da tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Novi magazin pre 3 satajoš 16 povezanih
Zelenski želi okončanje rata diplomatskim putem, ali tvrdi da Putin ne želi mir
Danas pre 57 minutajoš 19 povezanih