Povezane vesti

Novi Partizan "podmladio" Natha: "Kao da letim poslednjih mesec dana"

Novi Partizan "podmladio" Natha: "Kao da letim poslednjih mesec dana"

Sportske.net pre 34 minuta
Iskusni fudbaler Partizana Bibras Natho nije krio oduševljenje povratkom navijača na tribine stadiona u Humskoj od dolaska Radne grupe na Topčidersko brdo. Oktobrarski duel protiv Čukaričkog i prošlonedeljni protiv Radničkog iz Kragujevca pokazali… »
Bibras Natho: Povratak navijača mi je doneo novu energiju

Bibras Natho: Povratak navijača mi je doneo novu energiju

Politika pre 1 sat
Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je danas da mu je povratak navijača „crno-belih“ na stadion doneo novu energiju. Navijači Partizana su pre tri nedelje prekinuli bojkot, koji je trajao od maja prošle godine i vratili su se na stadion u… »
Natho: Povratak navijača me je podmladio 10 godina

Natho: Povratak navijača me je podmladio 10 godina

B92 pre 2 sata
Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da od povratka navijača na stadion oseća energiju kao da se podmladio deset godina. "Prethodnih mesec dana, od kad su se vratili kao da sam se podmladio deset godina, takvu energiju osećam. Svi koji me makar… »
Natho: Kao da nam život zavisi od kupa

Natho: Kao da nam život zavisi od kupa

Sportski žurnal pre 4 sati
Trofej FS Srbije i drugo mesto u ligi oveosezonski prioriteti. Izraelski internacionalac u Partizanu Bibars Natho od povratka navijača na stadion u Humskoj oseća energiju kao da se podmladio deset godina, istakao je u razgovoru za klupski potkast. -… »
"Podmladio sam se 10 godina": Bibras Natho o povratku navijača u Humsku, o Savi Miloševiću...

"Podmladio sam se 10 godina": Bibras Natho o povratku navijača u Humsku, o Savi Miloševiću...

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je danas da mu je povratak navijača "crno-belih" na stadion doneo novu energiju. Foto: FK Partizan / Sandić foto Navijači Partizana su pre tri nedelje prekinuli bojkot, koji je trajao od maja prošle godine i… »
Natho: „Povratak navijača me je podmladio 10 godina – Kup je trenutno najvažniji!“ (video)

Natho: „Povratak navijača me je podmladio 10 godina – Kup je trenutno najvažniji!“ (video)

Hot sport pre 5 sati
Izraelski vezista je i u poznim godinama svoje karijere srce i duša ovog tima. Partizan je počeo da igra bolje otkad je Savo Milošević preuzeo kormilo. Ipak, Savova igra u mnogome se zasniva na Bibarsu Nathu, koji je sada već u godinama kada bi mnog… »

Vesti dana »