Povezane vesti

Novi Partizan "podmladio" Natha: "Kao da letim poslednjih mesec dana"

Novi Partizan "podmladio" Natha: "Kao da letim poslednjih mesec dana"

Sportske.net 16.11.2024
Iskusni fudbaler Partizana Bibras Natho nije krio oduševljenje povratkom navijača na tribine stadiona u Humskoj od dolaska Radne grupe na Topčidersko brdo. Oktobrarski duel protiv Čukaričkog i prošlonedeljni protiv Radničkog iz Kragujevca pokazali su da… »
"Podmladio sam se 10 godina": Bibras Natho o povratku navijača u Humsku, o Savi Miloševiću...

"Podmladio sam se 10 godina": Bibras Natho o povratku navijača u Humsku, o Savi Miloševiću...

Večernje novosti 16.11.2024
Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je danas da mu je povratak navijača "crno-belih" na stadion doneo novu energiju. Foto: FK Partizan / Sandić foto Navijači Partizana su pre tri nedelje prekinuli bojkot, koji je trajao od maja prošle godine i… »
Natho: „Povratak navijača me je podmladio 10 godina – Kup je trenutno najvažniji!“ (video)

Natho: „Povratak navijača me je podmladio 10 godina – Kup je trenutno najvažniji!“ (video)

Hot sport 16.11.2024
Izraelski vezista je i u poznim godinama svoje karijere srce i duša ovog tima. Partizan je počeo da igra bolje otkad je Savo Milošević preuzeo kormilo. Ipak, Savova igra u mnogome se zasniva na Bibarsu Nathu, koji je sada već u godinama kada bi mnog… »

Vesti dana »