Povezane vesti
"Ne vređam se kad mi kažu da sam debela, jesam": Hit odgovor Seke Aleksić na komentare o izgledu
Mondo 16.11.2024
Seka Aleksić za domaće medije govorila je o aktuelnim temama na estradi, ali i svom izgledu kao i izgledu koleginica. Seka Aleksić se ne libi da iznese svoje mišljenje na račun svojih kolega, ali i aktuelnih tema. Novinarku je zanimalo da li bi se… »
"Nije mi uvreda kad mi kažu da sam debela, jer jesam" Hit odogovor Seke Aleksić na račun izgleda: A kad joj ovo oduzmu gubi…
Kurir 16.11.2024
Seka Aleksić za domaće medije govorila je o aktuelnim temama na estradi, ali i svom izgledu kao i izgledu koleginica. Novinarku je zanimalo da li bi se pevačica uvredila kada bi joj neko rekao da je gojazna, kao što je ona rekla svojoj koleginici Ceci… »
Vesti dana »
Ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović! Mali Aleksandar izašao na binu, a niko ga nije video, ovako je uživao
Kurir pre 49 minutajoš 16 povezanih
Jokić u prvih 20 minuta nije ubacio koš, a onda je zatrpao Nju Orleans (video)
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 14 povezanih
Jedna osoba poginula, ima i povređenih: Detalji stravične nesreće u Paraćinu: Vozilo od siline udara odletelo u izlog, evo kako je došlo do nesreće (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 12 povezanih
Arhiv javnih skupova objavio procenu: Koliko ljudi je bilo na protestu na Slaviji?
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih