Povezane vesti
"Nije se interesovala za mene": Milicu Pavlović odgajili baka i deka, a majku jednom videla izdaleka, ovako ona izgleda
Mondo 16.11.2024
Milica Pavlović je jednom prilikom pričala o razvodu roditelja i dotakla se bolne teme. Pevačica Milica Pavlović odrasla je sa bakom i dekom u selu Gornji Bunibrod. O roditeljima je pričala nekoliko puta i istakla da "nije želela da pravi tužnu priču" od… »
"Jednom sam je videla izdaleka, i to je sav kontakt koji sam imala s njom": Ovo je majka Milice Pavlović, a ovako ona priča o…
Blic 16.11.2024
Pevačica Milica Pavlović odrasla je sa bakom i dekom u selu Gornji Bunibrod i za njih je bila veoma vezana, te neretko ističe da su joj oni ulepšali detinjstvo i da ih je volela više od roditelja. "To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Kurir pre 26 minutajoš 33 povezane

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 3 satajoš 28 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih

Požari u Crnoj Gori; Srbija uputila "kamov" kao pomoć u gašenju vatre
RTV pre 11 minutajoš 62 povezane

RHMZ upozorava na visoke temperature i požare širom Srbije
Serbian News Media pre 25 minutajoš 62 povezane