Povezane vesti
"Plakala sam dok me šišao na kratko": Milica Dabović o detinjstvu i batinama, otac razmišljao da li da upiše u srednju
Mondo 16.11.2024
Milica Dabović iskreno o odrastanju, školi, sestrama i batinama koje je zapamtila. Bivša košarkašica i reprezentativka Srbije Milica Dabović, aktivna je na društvenim mrežama gde se neretko obračunava s pratiocima koji joj zameraju objave na… »
"Plakala sam dok me je šišao na kratko" Potresna ispovest Milice Dabović koja će vam razoriti srce: Pamtim sve batine...
Kurir 16.11.2024
Milica Dabović je često bila kažnjavana, a kako kaže i dan danas pamti osećaj straha. - Pamtim sve batine koje sam dobila! Želela sam da ih zakopam u svom sećanju, da zaboravim te uspomene, ali nisam uspela. Dobila sam strašne batine kada sam… »
"Plakala sam dok me je šišao na kratko, pamtim sve batine koje sam dobijala": Potresna ispovest Milice Dabović o odrastanju…
Blic 16.11.2024
Nekadašnja košarkašica Milica Dabović nekoliko puta šokirala je javnost pojedinim detaljima iz svog života. Ona je jednom prilikom u svojoj potresnoj ispovesti opisala odrastanje, odnos sa ocem i porodične probleme. - Moje detinjstvo je za mene… »
Vesti dana »
"Svi će da odgovaraju za slučaj nadstrešnice, ali i za ostale": Vučić: Do 31. marta građani će da vide najveću borbu protiv korupcije u poslednje 24 godine
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Ukrajinci zarobili prvog severnokorejskog vojnika; zbog bezbednosti zatvoreni aerodromi u Sočiju i Kazanju
RTS pre 2 minutajoš 4 povezane