Povezane vesti
"Plakala sam dok me šišao na kratko": Milica Dabović o detinjstvu i batinama, otac razmišljao da li da upiše u srednju
Mondo 16.11.2024
Milica Dabović iskreno o odrastanju, školi, sestrama i batinama koje je zapamtila. Bivša košarkašica i reprezentativka Srbije Milica Dabović, aktivna je na društvenim mrežama gde se neretko obračunava s pratiocima koji joj zameraju objave na platformi za… »
"Plakala sam dok me je šišao na kratko" Potresna ispovest Milice Dabović koja će vam razoriti srce: Pamtim sve batine...
Kurir 16.11.2024
Milica Dabović je često bila kažnjavana, a kako kaže i dan danas pamti osećaj straha. - Pamtim sve batine koje sam dobila! Želela sam da ih zakopam u svom sećanju, da zaboravim te uspomene, ali nisam uspela. Dobila sam strašne batine kada sam opekla… »
"Plakala sam dok me je šišao na kratko, pamtim sve batine koje sam dobijala": Potresna ispovest Milice Dabović o odrastanju…
Blic 16.11.2024
Nekadašnja košarkašica Milica Dabović nekoliko puta šokirala je javnost pojedinim detaljima iz svog života. Ona je jednom prilikom u svojoj potresnoj ispovesti opisala odrastanje, odnos sa ocem i porodične probleme. - Moje detinjstvo je za mene bilo… »
Vesti dana »
MOL-u odobren nastavak pregovora o kupovini NIS-a, akcije pale
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 45 povezanih
Objavljena rešenja testova iz izbornih predmeta koje su polagali osmaci
Danas pre 47 minutajoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO Kraj za Mrdićeve zakone: Skupština danas raspravlja o izmenama pravosudnih zakona
Insajder pre 47 minutajoš 24 povezane
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 1 satjoš 101 povezana
Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda protiv pobednika meča Tre Fiori - Larn u drugom kolu
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 30 povezanih