Povezane vesti
"Bila sam u šilerovoj, nisam htela da me reketiraju i maltretiraju dete" Ovako je Ceca nekada govorila o zločincima: "Legija…
Kurir pre 2 sata
Serija "Sablja" bavi se pozadinom ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i pripadnicima ozloglašenog "zemunskog" klana, a o svom poznanstvu sa Dušanom Spasojevićem i Miloradom Ulemekom Legijom svojevremeno je govorila i Svetlana Ceca Ražnatović… »
"Nakon ubistva Đinđića zvali su me Šiptar i Kum i tražili jednu stvar" Poznati pevač razvezao jezik nakon 21 godine: Tada…
Kurir pre 4 sati
Serija "Sablja" bavi se pozadinom ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i istoimenom akcijom, a poznanstva sa Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem Kumom u ekskluzivnom razgovoru za medije prisetio se pevač Bane Bojanić. Između… »
"Kum i Šiptar me zvali posle ubistva Zorana Đinđića": Folk pevač otkrio šta su mu tražili, odmah bacio telefon u Dunav
Mondo pre 4 sati
Folk pevač Bane Bojanić je jednom prilikom rekao da je tokom karijere upoznao pripadnike zemunskog klana, koji su "imali poverenje u njega da ih preveze u Suboticu" Serija " Sablja" bavi se pozadinom ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i… »
Zemunski klan je padao u trans zbog pesme popularnog pevača: Tražili je da se peva 10 puta za noć - ovako zahtevali da…
Blic pre 6 sati
Serija " Sablja" emituje se na Radio-televiziji Srbije svakog vikenda, a večeras, 16. novembra, na programu je peta epizoda. Napeti triler prati pozadinu ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i priču o "zemuncima", čija je jedna od omiljenih… »
Zemunci su ovu pesmu najviše voleli! Klan je padao u trans kada čuje ove stihove, bićete u šoku kada shvatite o kom pevaču…
Kurir pre 6 sati
Serija "Sablja" emituje se na Radio-televiziji Srbije svakog vikenda, a večeras, 16. novembra, na programu je peta epizoda. Napeti triler prati pozadinu ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i priču o "zemuncima", čija je jedna od omiljenih pesama… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana