Повезане вести

"Била сам у шилеровој, нисам хтела да ме рекетирају и малтретирају дете" Овако је Цеца некада говорила о злочинцима: "Легија…

"Била сам у шилеровој, нисам хтела да ме рекетирају и малтретирају дете" Овако је Цеца некада говорила о злочинцима: "Легија…

Курир 16.11.2024
Серија "Сабља" бави се позадином убиства премијера Србије Зорана Ђинђића и припадницима озлоглашеног "земунског" клана, а о свом познанству са Душаном Спасојевићем и Милорадом Улемеком Легијом својевремено је говорила и Светлана… »
"Кум и Шиптар ме звали после убиства Зорана Ђинђића": Фолк певач открио шта су му тражили, одмах бацио телефон у Дунав

"Кум и Шиптар ме звали после убиства Зорана Ђинђића": Фолк певач открио шта су му тражили, одмах бацио телефон у Дунав

Мондо 16.11.2024
Фолк певач Бане Бојанић је једном приликом рекао да је током каријере упознао припаднике земунског клана, који су "имали поверење у њега да их превезе у Суботицу" Серија " Сабља" бави се позадином убиства премијера Србије… »
"Након убиства Ђинђића звали су ме Шиптар и Кум и тражили једну ствар" Познати певач развезао језик након 21 године: Тада сам…

"Након убиства Ђинђића звали су ме Шиптар и Кум и тражили једну ствар" Познати певач развезао језик након 21 године: Тада сам…

Курир 16.11.2024
Серија "Сабља" бави се позадином убиства премијера Србије Зорана Ђинђића и истоименом акцијом, а познанства са Душаном Спасојевићем Шиптаром и Милетом Луковићем Кумом у ексклузивном разговору за медије присетио се певач Бане… »
Земунски клан је падао у транс због песме популарног певача: Тражили је да се пева 10 пута за ноћ - овако захтевали да промени…

Земунски клан је падао у транс због песме популарног певача: Тражили је да се пева 10 пута за ноћ - овако захтевали да промени…

Блиц 16.11.2024
Серија " Сабља" емитује се на Радио-телевизији Србије сваког викенда, а вечерас, 16. новембра, на програму је пета епизода. Напети трилер прати позадину убиства премијера Србије Зорана Ђинђића и причу о "земунцима", чија је… »
Земунци су ову песму највише волели! Клан је падао у транс када чује ове стихове, бићете у шоку када схватите о ком певачу је…

Земунци су ову песму највише волели! Клан је падао у транс када чује ове стихове, бићете у шоку када схватите о ком певачу је…

Курир 16.11.2024
Серија "Сабља" емитује се на Радио-телевизији Србије сваког викенда, а вечерас, 16. новембра, на програму је пета епизода. Напети трилер прати позадину убиства премијера Србије Зорана Ђинђића и причу о "земунцима", чија је једна… »

Вести дана »