Povezane vesti
Milica Pavlović otkrila čiji broj sada pozove nakon smrti bake i deke! Priznala i da muči muku sa kilogramima, a onda šokirala…
Kurir 16.11.2024
Milica Pavlović je neko ko uvek otvoreno priča o svom životu, te je i sada iskreno odgovarala na zanimljiva pitanja našeg novinara. - Nikada ne bih mogla da budem sa nekim ko se ne ophodi lepo prema konobaru ili ljudima u okolini. Ja uvek razmišljam ako… »
(Video) "najudobnije mi je u bademantilu, ugojila sam se": Milica Pavlović iskreno o svemu, otkrila koji pevač je uradio…
Blic 16.11.2024
Milica Pavlović je već duže vreme sama, pa kako kaže na polju ljubavi se i dalje ništa ne dešava. - Nikada ne bih mogla da budem sa nekim ko se ne ophodi lepo prema konobaru ili ljudima u okolini. Ja uvek razmišljam ako se tako ponaša prema njima tako… »
Vesti dana »

(Mape) počinje! Temperatura raste do 40 stepeni! Ekstremne vrućine od danas, za vikend još gore, a evo do kada ćemo da se pržimo
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Oglasio se Stejt department: Amerika pozdravljaju odluku libanske vlade o kontroli oružja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

UKRAJINSKA KRIZA Trilaterala za mir – tri lidera s uslovima za pregovore, ko će okončati rat
RTV pre 48 minutajoš 5 povezanih