Povezane vesti
"Ološ najobičniji i jedna ljigava žena" Rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana" je poznati Srbin, pred kamerama je opljuvao i…
Kurir 16.11.2024
Učesnik "Zadruge 7 Elita", Uroš Stanić, rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana", izneo je skandalozne tvrdnje o pevačici. - Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja… »
"To je jedna ljigava žena i ološ, jurila je karijeru i frajere": Unuk izneo strašne tvrdnje o našoj poznatoj pevačici: "Cela…
Blic 16.11.2024
Učesnik "Zadruge 7 Elita", Uroš Stanić, rođak Jelene Galonić iz grupe "Zana", izneo je skandalozne tvrdnje o pevačici. - Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane je pevačica iz grupe "Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Nećemo stati, sila nas neće ućutkati“: Poručili studenti u Nišu na protestu ispred SNS
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih
Lideri EU i G7 protiv trampovog plana: Smetaju im najmanje četiri tačke - traže reviziju celog pristupa!
Pravda pre 11 minutajoš 88 povezanih
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Bivši predsednik Brazila uhapšen neposredno pred izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Novi magazin pre 4 satijoš 16 povezanih