Povezane vesti

Tražili 10 miliona evra zemunskog klana: Meštani Meljaka "prevrnuli" celo selo nakon ubistva Šiptara i Kuma

Tražili 10 miliona evra zemunskog klana: Meštani Meljaka "prevrnuli" celo selo nakon ubistva Šiptara i Kuma

Mondo pre 1 sat
Meštani Meljaka pretraživali selo da nađu 10 miliona evra nakon ubistva vođa zemunskog klana. Meštanin naselja Meljak koji živi nedaleko od kuće iz koje su izneta tela Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma, kaže da je u ovom mestu… »
Meštani meljaka prevrnuli celo selo - tražili 10 miliona evra zemunskog klana! Komšije Kuma i Šiptara otkrile dugo skrivanu…

Meštani meljaka prevrnuli celo selo - tražili 10 miliona evra zemunskog klana! Komšije Kuma i Šiptara otkrile dugo skrivanu…

Kurir pre 2 sata
Meštanin naselja Meljak koji živi nedaleko od kuće iz koje su izneta tela Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma, kaže da je u ovom mestu, nakon kobnog događaja, u selu počeo lov na blago. On je otkrio do sada nepoznat, vrlo šokantan… »
Slučajno sam saznala da sam kupila kuću strave i užasa Oglasila se vlasnica vikendice iz koje su izneta tela Šiptara i…

Slučajno sam saznala da sam kupila kuću strave i užasa Oglasila se vlasnica vikendice iz koje su izneta tela Šiptara i…

Kurir pre 4 sati
Kuću u Meljaku u kojoj su ubijeni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, 15 godina nakon pomenutog događaja kupila je žena koja, kako kaže, nije ni znala šta se u toj kući dogodilo. Nije želela da otkrije svoj identitet, ali je ispričala… »
"Nisam znala da sam kupila kuću strave": Oglasila se vlasnica vikendice iz koje su izneta tela Šiptara i Kuma

"Nisam znala da sam kupila kuću strave": Oglasila se vlasnica vikendice iz koje su izneta tela Šiptara i Kuma

Mondo pre 4 sati
Ispovest žene koja je kupila kuću u kojoj su ubijeni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum. Kuću u Meljaku u kojoj su ubijeni Dušan Spasojević Šiptar i Mile Luković Kum, 15 godina nakon pomenutog događaja kupila je žena koja, kako kaže… »

Vesti dana »