Povezane vesti

"Ne znam ko je ubio Zorana Đinđića, ali znam ko sigurno nije!" Veruović o atentatu na premijera: "Postojala su najmanje dva…

"Ne znam ko je ubio Zorana Đinđića, ali znam ko sigurno nije!" Veruović o atentatu na premijera: "Postojala su najmanje dva…

Kurir pre 1 sat
Milan Veruović, nekadašnji član obezbeđenja premijera Zorana Đinđića, otvorio je dušu o seriji "Sablja" i poslednjim danima života premijera. Na osnovu svega njemu poznatog tvrdi da su "najmanje bila dva pucača", ali i otkriva zašto ima teoriju… »
Veruović o atentatu na Đinđića: Postojala su najmanje dva pucača, ne znam ko je to uradio, ali znam ko nije

Veruović o atentatu na Đinđića: Postojala su najmanje dva pucača, ne znam ko je to uradio, ali znam ko nije

Mondo pre 1 sat
Milan Veruović o ubistvu Zorana Đinđića. Milan Veruović, nekadašnji član obezbeđenja premijera Zorana Đinđića, otvorio je dušu o seriji " Sablja" i poslednjim danima života premijera. Na osnovu svega njemu poznatog tvrdi da su "najmanje bila… »
Ne znam ko je ubio Zorana Đinđića, ali znam ko sigurno nije, Ekskluzivno: Veruović o atentatu i seriji Sablja

Ne znam ko je ubio Zorana Đinđića, ali znam ko sigurno nije, Ekskluzivno: Veruović o atentatu i seriji Sablja

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Milan Veruović, nekadašnji član obezbeđenja premijera Zorana Đinđića, otvorio je dušu za Telegraf.rs o seriji "Sablja", ali i poslednjim danima života premijera. Na osnovu svega njemu poznatog tvrdi da su "najmanje bila dva… »

Vesti dana »

Zelenski o Putinu: Ubica!

Zelenski o Putinu: Ubica!

Pravda pre 4 satijoš 29 povezanih
Nove protestne akcije zbog pogibije 14 osoba u Novom Sadu

Nove protestne akcije zbog pogibije 14 osoba u Novom Sadu

Insajder pre 8 satijoš 21 povezana
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije

Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije

Večernje novosti pre 6 satijoš 26 povezanih