Povezane vesti
Vučić sa radnicima na gradilištu EKSPO FOTO/VIDEO
B92 pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom finansija Sinišom Malim obišao EXPO gradilište. Kako je ranije najavio, on je radnike poželeo da obodri, pa im je poneo 100 pljeskavica sa svim… »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja
Politika pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su večeras radnike na gradilištu EXPO. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta EXPO. Najveći broj ljudi slavi Đurđic, ili… »
Predsednik Vučić i ministar Mali obilaze gradilište Ekspo
Politika pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi večeras gradilište Ekspo, a tamo se uputio u svom automobilu. Vučić je do gradilišta odvezao i ministra finansija u Vladi Srbije Sinišu Malog. - Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao… »
"Prekršio sam pravilo!" Vučić sa Malim obišao EXPO gradilište: "Poželeo sam da našim neimarima koji vredno rade noću i…
Kurir pre 1 sat
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom finansija Sinišom Malim obišao EXPO gradilište. - Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta EXPO… »
"Sa sendviča smo prešli na pljeskavice" Predsednik Vučić obišao radnike na gradilištu EXPO: Srbija ne sme da stane…
Kurir pre 1 sat
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić večeras je sa potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom finansija Sinišom Malim obišao EXPO gradilište, gde su radnicima, koji rade noćne smene i po neverovatnim hladnoćama, poneli pljeskavice sa svim… »
Predsednik Srbije odvezao ministra finansija na gradilište Ekspo-a u Surčinu
Beta pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je s ministrom finansija Sinišom Malim večeras posetio gradilište mesta na kojem će 2027. godine u Surčinu kod Beograda biti Specijalizovana svetska izložba Ekspo pod nazivom "Igrajmo za… »
VIDEO: Vučić i Mali radnicima koji grade Expo odneli pljeskavice
Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da je večeras obišao radnike na gradilištu EXPO. Sa njim je bio i ministar finansija Siniša Mali. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta… »
"Večeras sam prekršio pravila" Vučić se pojavio u kolima sa Sinišom Malim! Graditeljima EXPO odneo pljeskavice
Telegraf pre 3 sata
Vučić i Mali obilaze gradilište EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučićkrenuo je večeras sa ministrom finansija Sinišom Malim kako bi obišli radnike na gradilištu EXPO i poručio da Srbija ubrzano napreduje… »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su večeras radnike na gradilištu EXPO. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta #EXPO. Najveći broj ljudi slavi… »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: "Srbija napreduje i ubrzano se menja"
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su večeras radnike na gradilištu EXPO. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta #EXPO. Najveći broj ljudi slavi Ðurđic, ili… »
Vučić sa Malim na gradilištu EKSPO: "Nosimo radnicima pljeskavice" VIDEO
B92 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odvezao se večeras svojim automobilom sa ministrom finansija Sinišom Malim do gradilišta EKSPO, gde su radnicima odneli stotinak pljeskavica. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog… »
Vučić i Mali obišli gradilište Ekspo: Srbija napreduje i ubrzano se menja
RTS pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrom finansija Sinišom Malim obišao je radnike na gradilištu Ekspo. "Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta Ekspo. Najveći broj ljudi slavi Đurđic, ili ide… »
Vučić doneo pljeskavice radnicima na gradilištu EXPO: Oni iskoristili priliku da se slikaju sa predsednikom (foto)
Kurir pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na gradilište EKSPO zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim, gde je obišao radnike koji neumorno rade i po velikoj hladnoći. Vučić je zajedno sa Malim odneo pljeskavice radnicima na gradilištu, a… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 7 satijoš 1 povezana