Povezane vesti
"Zamalo da umrem, izgubio sam polovinu svoje krvi": Tajson se prvi put oglasio nakon poslednje borbe u životu
Mondo 16.11.2024
Majk Tajson posle poraza od Džejka Pola otkrio da je bio u veoma teškom zdravstvenom stanju ove godine. Majk Tajson (58) izgubio je u borbi protiv Džejka Pola (27) u Teksasu, nakon što je izdržao osam rundi. U svom prvom obraćanju javnosti posle borbe… »
"Izgubio sam pola krvi i zamalo umro!": Potresna Tajsonova ispovest nakon poraza od Džejka Pola
Telegraf 16.11.2024
Preporučujemo. Možda nije bio najbolja verzija sebe, ali Majk Tajson je pokazao da uprkos godinama može da stane u ring i bez straha bori se sa dosta mlađim rivalom Džejkom Polom. Dan nakon tog meča Tajson je podelio dirljivu poruku, koja ima i neko… »
Vesti dana »

Evropski parlament usvojio Rezoluciju o Srbiji; Viček: Jednostrana bez činjeničnog stanja
RTV pre 2 satajoš 30 povezanih

Nervirao me je Ćacilend, hteo sam da ga zapalim: Tokom obraćanja Vučića prikazan video snimak napadača iz Pionirskog parka (VIDEO)
RINA pre 27 minutajoš 32 povezane

Donacije za studente iz Kragujevca, koji će pešačiti do Novog Sada, prikupljaju se na PMF-u
Glas Šumadije pre 35 minutajoš 31 povezana

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 46 minutajoš 46 povezanih

Trener Baskonije nema recept za crvenu zvezdu: Ne mogu da kontrolišem rezultate!
Hot sport pre 41 minutajoš 64 povezane