Povezane vesti
Mirza napravio spektakl na svom drugom koncertu! Sišao u publiku, a onda je nastala muzička magija
Kurir pre 4 sati
Poznati pevač Mirza Selimović održao je večeras drugi uzastopni koncert u Beogradu. Mirzu su u jednom trenutku ponele emocije, pa je čak sišao u publiku, koja ga je oduševljeno pozdravila. Ljudi su ga grlili, dok je pevao, ali se i slikali sa njim… »
Mirza Selimović oduševio beograđane: Publika u transu! Koncert posvetio pokojnoj Majci, bujica emocija u dvorani - evo ko je…
Blic pre 1 dan
Poznati pevač Mirza Selimović održao je večeras prvi uzastopni koncert u Beogradu. - Majci sam posvetio koncert, ne bih sada da produbljujem tu temu, jer ce otići prica gde ne treba. To je najveća tuga posle smrti deteta, ali siguran sam da me gleda… »
Vesti dana »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Šin Bet: Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana