Povezane vesti
VIDEO Aleksandar Vučić i Siniša Mali odneli 100 pljeskavica za radnike na EXPO gradilištu, večerali s njima i odlično se…
Nova 17.11.2024
: Dok javnost u Srbiji već dve nedelje traži da odgovorne za urušavanje nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, koja je ubila 14 ljudi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi EXPO gradilište na kom je kineskim radnicima podelio pljeskavice… »
“Večeras sam prekršio pravila”: Šta nas to uči predsednik?
N1 Info 17.11.2024
“Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta. Najveći broj ljudi slavi Đurđic ili ide na slavu i poželeo sam da našim neimarima koji vredno rade noću i po užasnoj hladnoći odnesemo pljeskavice...“, napisao je… »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas 17.11.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali posetili su večeras gradilište Ekspo i odneli radnicima treće smene pljeskavice. Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta EXPO. Najveći broj… »
Vesti dana »
Spektakl na Asteki - Engleska sa desetoricom eliminisala domaćina Meksiko
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
JUNAK DANA: Erling Brojt Holand – dajte mu Brazil da se poigra…
Sport klub pre 8 minutajoš 19 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Serbian News Media pre 33 minutajoš 10 povezanih
Evropa u šoku! Skandal kakav fudbalski svet ne pamti, Mundijal se crveni od stida
Večernje novosti pre 38 minutajoš 15 povezanih
Kako da sâm srušiš Brazil? Lako je, samo se ugledaj na Đokovića!
Sport klub pre 58 minutajoš 17 povezanih