Povezane vesti

Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)

Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali posetili su večeras gradilište Ekspo i odneli radnicima treće smene pljeskavice. Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta EXPO… »
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)

Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali obišli su večeras radnike na gradilištu EXPO. - Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do gradilišta # EXPO. Najveći broj ljudi slavi urđic, ili… »
"Večeras sam prekršio pravila": Vučić u automobilu, otkrio sa kim se vozi i kome nosi pljeskavice (video)

"Večeras sam prekršio pravila": Vučić u automobilu, otkrio sa kim se vozi i kome nosi pljeskavice (video)

Blic pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odvezao se večeras svojim automobilom sa ministrom finansija Sinišom Malim do EKSPA, gde su radnicima odneli stotinak pljeskavica. - Večeras sam prekršio pravila i u svom automobilu odvezao Sinišu Malog do… »

Vesti dana »