Повезане вести
ВИДЕО Александар Вучић и Синиша Мали однели 100 пљескавица за раднике на ЕКСПО градилишту, вечерали с њима и одлично се…
Нова 17.11.2024
: Док јавност у Србији већ две недеље тражи да одговорне за урушавање надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, која је убила 14 људи, председник Србије Александар Вучић обилази ЕКСПО градилиште на ком је кинеским… »

“Вечерас сам прекршио правила”: Шта нас то учи председник?
Н1 Инфо 17.11.2024
“Вечерас сам прекршио правила и у свом аутомобилу одвезао Синишу Малог до градилишта. Највећи број људи слави Ђурђиц или иде на славу и пожелео сам да нашим неимарима који вредно раде ноћу и по ужасној хладноћи однесемо… »

Вучић и Мали донели пљескавице радницима треће смене на градилишту ЕКСПО (ВИДЕО)
Данас 17.11.2024
Председник Србије Александар Вучић и министар финансија Синиша Мали посетили су вечерас градилиште Експо и однели радницима треће смене пљескавице. Вечерас сам прекршио правила и у свом аутомобилу одвезао Синишу Малог до… »

Вучић и Мали обишли раднике на градилишту ЕКСПО: Србија напредује и убрзано се мења (фото, видео)
Блиц 16.11.2024
Председник Србије Александар Вучић и министар финансија Синиша Мали обишли су вечерас раднике на градилишту ЕКСПО. - Вечерас сам прекршио правила и у свом аутомобилу одвезао Синишу Малог до градилишта # ЕКСПО. Највећи број људи… »

"Вечерас сам прекршио правила": Вучић у аутомобилу, открио са ким се вози и коме носи пљескавице (видео)
Блиц 16.11.2024
Председник Србије Александар Вучић одвезао се вечерас својим аутомобилом са министром финансија Синишом Малим до ЕКСПА, где су радницима однели стотинак пљескавица. - Вечерас сам прекршио правила и у свом аутомобилу одвезао… »

Вести дана »
Лекс специалис за Генералштаб, корак ближе ка Трумповом хотелу у Београду
Блоомберг Адриа пре 1 минутјош 30 повезаних
Шведска одлучила да обустави део помоћи Србији, МСП Србије: Најаве нису у духу партнерства
НИН пре 2 сатајош 5 повезаних
Друга седница јесењег заседања – посланици о Јединственом бирачком списку и лекс специјалису за Генералштаб
РТС пре 1 минутјош 25 повезаних