Povezane vesti

"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim

"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim

Mondo 17.11.2024
Lili se prisetila perioda kada je sa pevačicom "harala" po prestonici, i izlaska koji joj je ostao u neprijatnom sećanju, jer su se posvađale zbog bivšeg muža Eve Longorije i njegovog kolege. Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja je… »
"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel sa…

"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel sa…

Blic 17.11.2024
Rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili, govorila je o odnosu sa Ksenijom Pajčin. Lili je istakla da je sa Ksenijom Pajčin bila izuzetno bliska, ali da se pevačica naljutila na nju jednom prilikom jer ju je ostavila na splavu i otišla… »
"Kseniju Pajčin sam ostavila na splavu, otišla sam s Parkerom i Novickim" Učesnica Farme ispričala kako je završila u hotelu…

"Kseniju Pajčin sam ostavila na splavu, otišla sam s Parkerom i Novickim" Učesnica Farme ispričala kako je završila u hotelu…

Kurir 17.11.2024
Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja je postala poznata široj javnosti zahvaljujući učešću u rijalitiju "Zadruga", a koja sada boravi u "Farmi 8" svojevremeno je ispričala da se pokojna Ksenija Pajčin, sa kojom je bila bliska… »

Vesti dana »