Povezane vesti

"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim

"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim

Mondo pre 2 sata
Lili se prisetila perioda kada je sa pevačicom "harala" po prestonici, i izlaska koji joj je ostao u neprijatnom sećanju, jer su se posvađale zbog bivšeg muža Eve Longorije i njegovog kolege. Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja… »
"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel…

"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel…

Blic pre 3 sata
Rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili, govorila je o odnosu sa Ksenijom Pajčin. Lili je istakla da je sa Ksenijom Pajčin bila izuzetno bliska, ali da se pevačica naljutila na nju jednom prilikom jer ju je ostavila na splavu i… »
"Kseniju Pajčin sam ostavila na splavu, otišla sam s Parkerom i Novickim" Učesnica Farme ispričala kako je završila u…

"Kseniju Pajčin sam ostavila na splavu, otišla sam s Parkerom i Novickim" Učesnica Farme ispričala kako je završila u…

Kurir pre 4 sati
Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja je postala poznata široj javnosti zahvaljujući učešću u rijalitiju "Zadruga", a koja sada boravi u "Farmi 8" svojevremeno je ispričala da se pokojna Ksenija Pajčin, sa kojom je bila bliska… »

Vesti dana »