Povezane vesti
"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim
Mondo 17.11.2024
Lili se prisetila perioda kada je sa pevačicom "harala" po prestonici, i izlaska koji joj je ostao u neprijatnom sećanju, jer su se posvađale zbog bivšeg muža Eve Longorije i njegovog kolege. Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja je… »
"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel sa…
Blic 17.11.2024
Rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili, govorila je o odnosu sa Ksenijom Pajčin. Lili je istakla da je sa Ksenijom Pajčin bila izuzetno bliska, ali da se pevačica naljutila na nju jednom prilikom jer ju je ostavila na splavu i otišla… »
Vesti dana »
"Ne znam kako je to korak unazad", Vučić o setu pravosudnih zakona: Kaže da moraju da budu u skladu sa Ustavom, ovo je razlog zašto upućuje kritike
Blic pre 49 minutajoš 17 povezanih
Novi datum: Obavezni vojni rok od decembra ove ili marta sledeće godine
Radio 021 pre 19 minutajoš 27 povezanih
Crnogorski prevoznici prekinuli blokadu graničnih prelaza nakon sastanka sa predstavnicima Vlade
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 28 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Nezaustavljiva Sabalenka: Četvrto uzastopno finale Australijan opena
BBC News pre 44 minutajoš 29 povezanih