Повезане вести
"Ксенију сам оставила на сплаву": Бивша инспекторка испричала како је завршила у хотелу са Паркером и Новицким
Мондо 17.11.2024
Лили се присетила периода када је са певачицом "харала" по престоници, и изласка који јој је остао у непријатном сећању, јер су се посвађале због бившег мужа Еве Лонгорије и његовог колеге. Љиљана Стевановић, познатија као… »
"То је била наша последња свађа": Другарица Ксеније Пајчин о њиховом сукобу: "Оставила сам је на сплаву и отишла у хотел са…
Блиц 17.11.2024
Ријалити учесница Љиљана Стевановић, познатија као Лили, говорила је о односу са Ксенијом Пајчин. Лили је истакла да је са Ксенијом Пајчин била изузетно блиска, али да се певачица наљутила на њу једном приликом јер ју је… »
"Ксенију Пајчин сам оставила на сплаву, отишла сам с Паркером и Новицким" Учесница Фарме испричала како је завршила у хотелу…
Курир 17.11.2024
Љиљана Стевановић, познатија као Лили инспекторка, која је постала позната широј јавности захваљујући учешћу у ријалитију "Задруга", а која сада борави у "Фарми 8" својевремено је испричала да се покојна Ксенија Пајчин, са… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 84 повезане

Сутра променљиво и свежије, после подне и увече киша и пљускови
Сербиан Невс Медиа пре 17 минутајош 26 повезаних