Povezane vesti
"Kseniju sam ostavila na splavu": Bivša inspektorka ispričala kako je završila u hotelu sa Parkerom i Novickim
Mondo 17.11.2024
Lili se prisetila perioda kada je sa pevačicom "harala" po prestonici, i izlaska koji joj je ostao u neprijatnom sećanju, jer su se posvađale zbog bivšeg muža Eve Longorije i njegovog kolege. Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili inspektorka, koja je… »
"To je bila naša poslednja svađa": Drugarica Ksenije Pajčin o njihovom sukobu: "Ostavila sam je na splavu i otišla u hotel sa…
Blic 17.11.2024
Rijaliti učesnica Ljiljana Stevanović, poznatija kao Lili, govorila je o odnosu sa Ksenijom Pajčin. Lili je istakla da je sa Ksenijom Pajčin bila izuzetno bliska, ali da se pevačica naljutila na nju jednom prilikom jer ju je ostavila na splavu i otišla… »
Vesti dana »
Naša šalje kosmonaute oko Meseca! Uskoro lansiranje rakete, prva misija posle 50 godina! (video, foto)
Kurir pre 6 minutajoš 3 povezane
"Ne mrzimo vas, ali razmislite" Iranski predsednik uputio otvoreno pismo narodu u SAD: "Da li se realnost poklapa s onim što vam govore o Iranu?"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Džejla sva u belom na koncertu Jakova Jozinovića, publika u transu, on prekinuo koncert: "Moja najdraža" (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana