Povezane vesti
"Muž me je trudnu prevario sa najboljom drugaricom" Potresna ispovest naše pevačice: Sve se desilo u njenom stanu, 15 godina…
Kurir 17.11.2024
Pevačica Iva Bojanović sve je iznenadila svojom ispovesti, a posebno je bio emotivan momenat kada je ispričala da ju je suprug u trudnoći, pre 15 godina, prevario sa najboljom drugaricom. - Suprug me je prevario dok sam bila u drugom stanju. Verujem da… »
"Muž me je trudnu prevario sa najboljom drugaricom": Potresna ispovest naše pevačice: "Sve se desilo u mom stanu, lično sam se…
Blic 17.11.2024
Pevačica Iva Bojanović, jedna je od najtraženijih na muzičkoj sceni. Iva je sada sve iznenadila svojom ispovesti, a posebno je bio emotivan momenat kada je ispričala da ju je suprug u trudnoći, pre 15 godina, prevario sa najboljom drugaricom. - Suprug me… »
Vesti dana »
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objekata
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 51 povezana
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski: Ukrajina, Rusija i SAD nemaju jedinstven stav o Donbasu
Politika pre 20 minutajoš 43 povezane