Povezane vesti
Užas u Hrvatskoj! Pozivaju na ubijanje Srba! Osvanuli ustaški grafiti u Sinju! Hrvatski branitelj iskritikovao grafite, a…
Kurir 17.11.2024
Jedan čitalac hrvatskog portala Slobodna Dalmacija fotografisao je sramotne grafite iz grada Sinja koji "krase" zidove nedaleko igrališta u sklopu Veteranskog centra. - Branitelj sam, ali kad vidim ovo sram me. Zajedno sam sa Srbima iz Sinja branio… »
Užas u Hrvatskoj - pozivaju na ubijanje Srba: Ustaški grafiti osvanuli u Sinju
Večernje novosti 17.11.2024
JEDAN čitalac hrvatskog portala Slobodna Dalmacija fotografisao je sramotne grafite iz grada Sinja koji "krase" zidove nedaleko igrališta u sklopu Veteranskog centra. Foto: Parohija bjelovarska - Parohija bjelovarska - Branitelj sam, ali kad vidim ovo… »
Jezivi ustaški grafiti u Sinju: Pozivaju na ubistvo Srba!
Telegraf 17.11.2024
Preporučujemo. Sramni grafiti osvanuli su u Sinju na zidovima blizu igrališta u okviru Veteranskog centra gde se poziva na "Smrt Srbima" uz ustaške simbole. Snimio ih je jedan od učesnika rata devedesetih, koji je poslao poruku da ga je sramota, i… »
Vesti dana »
"Veliki test i za njih i za nas": Dačić o blokadi Autokomande: Saobraćaj će biti preusmeravan tokom 24 sata, molim građane za strpljenje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Da budemo narod koji se drži svojih vrednosti": Ministar Milićević u Kumanovu na akademiji povodom Savindana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana