Povezane vesti
Užas u Hrvatskoj! Pozivaju na ubijanje Srba! Osvanuli ustaški grafiti u Sinju! Hrvatski branitelj iskritikovao grafite, a…
Kurir pre 5 sati
Jedan čitalac hrvatskog portala Slobodna Dalmacija fotografisao je sramotne grafite iz grada Sinja koji "krase" zidove nedaleko igrališta u sklopu Veteranskog centra. - Branitelj sam, ali kad vidim ovo sram me. Zajedno sam sa Srbima iz Sinja branio… »
Užas u Hrvatskoj - pozivaju na ubijanje Srba: Ustaški grafiti osvanuli u Sinju
Večernje novosti pre 5 sati
JEDAN čitalac hrvatskog portala Slobodna Dalmacija fotografisao je sramotne grafite iz grada Sinja koji "krase" zidove nedaleko igrališta u sklopu Veteranskog centra. Foto: Parohija bjelovarska - Parohija bjelovarska - Branitelj sam, ali kad vidim ovo… »
Jezivi ustaški grafiti u Sinju: Pozivaju na ubistvo Srba!
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Sramni grafiti osvanuli su u Sinju na zidovima blizu igrališta u okviru Veteranskog centra gde se poziva na "Smrt Srbima" uz ustaške simbole. Snimio ih je jedan od učesnika rata devedesetih, koji je poslao poruku da ga je sramota, i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mi smo besni, tužni i ranjeni, ali nismo bespomoćni sve dok smo ovde“: Marčelo sa blokade u Novom Sadu pozvao sve na protest
Nova pre 1 minutjoš 53 povezane
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
Politika pre 5 minutajoš 35 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 3 satajoš 2 povezane
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Napadi Izraela širom Pojasa Gaze: Poginulo najmanje 96, ranjeno više od 60 osoba
Euronews pre 30 minutajoš 15 povezanih