Povezane vesti
Ministar Ristić se pohvalio smanjenim brojem slučajeva ugrožavanja bezbednosti novinara
Vreme pre 4 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić istakao je da je njegov tim demonstrirao spremnost da se odupre pojavama u oblasti javnog informisanja koje ugrožavaju neometan rad novinarki i novinara. Ministar informisanja i telekomunikacija… »
Ministar Ristić: Ometanje i ugrožavanje novinara smanjeno za 30 odsto, REM u nadležnosti Skupštine
Danas pre 5 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić izjavio je da se od početka godine kontinuirano beleži značajno smanjenje broja slučajeva ometanja rada novinara i ugrožavanja bezbednosti od oko 30 odsto. „Moj tim je već u prvim danima… »
Ministar Ristić: Ometanje i ugrožavanje novinara smanjeno za 30 odsto, REM u nadležnosti Skupštine
Beta pre 6 sati
Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić izjavio je da se od početka godine kontinuirano beleži značajno smanjenje broja slučajeva ometanja rada novinara i ugrožavanja bezbednosti od oko 30 odsto. "Moj tim je već u prvim danima mandata… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mi smo besni, tužni i ranjeni, ali nismo bespomoćni sve dok smo ovde“: Marčelo sa blokade u Novom Sadu pozvao sve na protest
Nova pre 27 minutajoš 61 povezana
Piksi saopštio loše vesti pred Dansku, da li ovo treba da brine srpske navijače?
Nova pre 27 minutajoš 23 povezane
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; više od 70 poginulih u Beit Lahiji
RTS pre 52 minutajoš 21 povezana