Povezane vesti
Drama na koncertu lepe brene u Tuzli! Pevačica grcala u suzama, hvatala se za glavu, asistenti joj donosili vodu! Hitna pomoć…
Kurir 17.11.2024
Lepa Brena održala je spektakularan koncert u svom rodnom gradu Tuzli. Kao što se i očekivalo, veče je bilo puno emocija, a dok je izvodila pesmu “Ja nemam drugi dom” Brena se rasplakala i nekoliko minuta nije mogla da dođe k sebi. Emocije su očito bile… »
Drama na Breninom koncertu u Tuzli: Pevačica grcala u suzama, donosili joj vodu, a Hitna pomoć bila u pripravnosti
Mondo 17.11.2024
Pevačica grcala u suzama, hvatala se za glavu, asistenti joj donosili vodu! Hitna pomoć bila spremna da reaguje. Jenda od najvećih regionalnih zvezda, Lepa Brena, održala je spektakularan koncert u svom rodnom gradu Tuzli. Kao što se očekivalo, veče je… »
(Video) Lepa Brena jecala na koncertu: Pevačica nije mogla da se smiri, članovi tima joj donosili vodu i maramice na binu
Blic 17.11.2024
Pevačica Lepa Brena održala je koncert u svom rodnom gradu, a kada je izvodila pesmu "Ja nemam drugi dom" obuzele su je emocije. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako se Brena prilikom izvođenja svog velikog hita rasplakala, a nekoliko… »
Vesti dana »
Šta znači ako NBS bude na udaru sankcija - ekonomista Mijušković objašnjava scenarije
RTS pre 22 minutajoš 29 povezanih
Objavljene adrese na kojima građani Novog Sada mogu podneti zahtev za legalizaciju objakata
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 50 povezanih
Rat se razbuktava: Padaju bombe, odjekuju eksplozije; Počela hitna evakuacija stanovništva VIDEO
B92 pre 52 minutajoš 32 povezane