Povezane vesti
"Dok platim troškove, putovanja, na nuli sam" Srpska novinarka ima penziju 300 €, a nedavno je iselili sa splava gde je…
Kurir 17.11.2024
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja, otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je… »
"Imam penziju od 300 evra": Poznata Srpkinja je nekada živela u stanu na Vračaru, a onda se preselila u prirodu: "Godinama…
Blic 17.11.2024
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru za "Blic" rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Palestinske medicinske službe: U izraelskim napadima na Gazu tokom noći 23 ubijenih, među njima i deca
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih

U nastavku akcije borbe protiv korupcije, uhapšen investitor zgrade kod Manježa
RTV pre 50 minutajoš 12 povezanih