Povezane vesti
"Dok platim troškove, putovanja, na nuli sam" Srpska novinarka ima penziju 300 €, a nedavno je iselili sa splava gde je živela…
Kurir 17.11.2024
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja, otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je… »
"Imam penziju od 300 evra": Poznata Srpkinja je nekada živela u stanu na Vračaru, a onda se preselila u prirodu: "Godinama…
Blic 17.11.2024
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru za "Blic" rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To… »
Vesti dana »
Najmanje 23 osobe povređene u zemljotresu jačine 7,5 stepeni u Japanu
N1 Info pre 36 minutajoš 34 povezane
Srbin slavio, Hrvat davao golove i tugovao: Milan gubio 2:0 od Torina, pa pobedio!
Večernje novosti pre 11 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović: U Srbiji 51 mesto nema alternativu za snabdevanje gorivom
Ekapija pre 5 satijoš 47 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 8 satijoš 29 povezanih
Uživo Borbe ne prestaju, raste broj žrtava; Zelenski u Londonu dobio podršku Zapada FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 89 povezanih