Povezane vesti
"Dok platim troškove, putovanja, na nuli sam" Srpska novinarka ima penziju 300 €, a nedavno je iselili sa splava gde je…
Kurir pre 3 sata
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja, otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je… »
"Imam penziju od 300 evra": Poznata Srpkinja je nekada živela u stanu na Vračaru, a onda se preselila u prirodu: "Godinama…
Blic pre 4 sati
Vesna de Vinča, novinarka i televizijska producentkinja otkrila je kolika su joj mesečna primanja. Vesna de Vinča nedavno je u razgovoru za "Blic" rekla da joj penzija iznosi 300 evra. - Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokirana raskrsnica kod Železničke stanice u Novom Sadu: Građani ostavljaju pisma uhapšenim aktivistima
Nova pre 30 minutajoš 46 povezanih
Tri osobe uhapšene zbog napada na rezidenciju Netanjahua: Rakete pale u dvorište izraelskog premijera
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 8 satijoš 2 povezane