Povezane vesti
Palmeiras demantovao da je zainteresovan za Nejmara
Politika pre 17 minuta
SAO PAULO – Predsednica Palmeirasa Leila Pereira demantovala je da je fudbalski klub iz Sao Paula zainteresovan za igrača Al Hilala Nejmara. Pojedini mediji su objavili da bi Nejmar mogao da raskine ugovor sa Al Hilalom i da nastavi igračku karijeru u… »
Palmeiras demantovao da je zainteresovan za Nejmara: Mi nismo bolnica
Sportski žurnal pre 29 minuta
Nejmar (32) je ponikao u Santosu, a potom je igrao za Barselonu i Pari Sen Žermen. Brazilski fudbaler je 2023. stigao u Al Hilal, ali je pauzirao više od godinu dana zbog povrede. Predsednica Palmeirasa Leila Pereira demantovala je da je fudbalski klub… »
Nejmar na udaru: „Nismo mi medicinska ustanova“!
Hot sport pre 2 sata
Prva dama Palmeirasa isključila mogućnost dolaska brazilske zvezde! Predsednica Palmeirasa, Leila Pereira, otkrila je da Nejmar planira povratak u svoj matični klub, Santos, dok se njegov boravak u Saudijskoj Arabiji, u klubu Al-Hilal, polako privodi… »
"Nejmar ide u Santos, neće kod nas - nismo mi medicinska ustanova"
B92 pre 3 sata
Predsednica Palmeirasa Leila Pereira otkrila je naredni klub brazilske zvezde Nejmara koji, kako stvari stoje, polako završava svoj boravak u Saudijskoj Arabiji. Pereira je u razgovoru za medije u Brazilu upitana da li klub kojim rukovodi razmišlja da… »
Predsednica Palmeirasa: Nejmar kod nas? Nismo mi dom zdravlja…
Sport klub pre 3 sata
Predsednica Palmeirasa Lejla Pereira demantovala je mogućnost da klub iz Sao Paula dovede brazilsku superzvezdu Nejmara. Saigrač Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića u Al-Hilalu nije se naigrao jer se dugo oporavljao od povrede. Po… »
Palmeiras ne želi Nejmara: Predsednica kluba ga prozvala da je za bolnicu
Euronews pre 4 sati
Predsednica Palmeirasa, Leila Pereira demantovala je informacije koje su se pojavile poslednjih dana po kojima je klub iz Sao Paula zainteresovan za igrača Al Hilala Nejmara. Pojedini mediji su objavili da bi Nejmar mogao da raskine ugovor sa ekipom iz… »
"Nismo mi medicinska ustanova, nama trebaju zdravi igrači": Nejmar dobio brutalan odgovor od predsednice brazilskog kluba…
Večernje novosti pre 5 sati
Nejmar bi trebalo uskoro da napusti Al Hilal, prema pisanju medija u Saudijskoj Arabiji. Razlog su česte povrede tako da se počelo sa pričama gde bi mogao da nastavi karijeru. Foto: Profimedia Jedna od priča je bila vezana i za Palmeiras, ali do ove… »
Vesti dana »
VIDEO Marčelo: Ne smemo im dozvoliti da obesmisle smrt 14 ljudi - kada ćemo se boriti, ako ne sad?
Radio 021 pre 11 minutajoš 58 povezanih
Ruski udari širom Ukrajine, Poljska podigla borbene avione; FT: Pjongjang isporučio Moskvi sisteme dugog dometa
RTS pre 18 minutajoš 35 povezanih
Najmanje 26 mrtvih i 59 nestalih u izraelskom napadu na stambenu zgradu u Gazi
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih