Повезане вести

ЕКСКЛУЗИВНА ИСПОВЕСТ „Мајка је била хигијеничарка у Дому здравља, били смо сиромашни, али сам увек ишао на море, то су…

ЕКСКЛУЗИВНА ИСПОВЕСТ „Мајка је била хигијеничарка у Дому здравља, били смо сиромашни, али сам увек ишао на море, то су…

Нова 17.11.2024
: Хусеин Алијевић Хуса био је велика музичка звезда деведесетих година, а јавности је познат као фронтмен групе Беат Стреет која се и данас памти по песми "Опсесија". Последњих годину и по дана, Хусеин Алијевић Хуса је поново… »
"Отишла сам на литургију и од тад се Све мења" Била је звезда 90-их, у јеку славе нестала, годинама се борила за потомство, а…

"Отишла сам на литургију и од тад се Све мења" Била је звезда 90-их, у јеку славе нестала, годинама се борила за потомство, а…

Курир 17.11.2024
Певачица Ружица Чавић се после скоро две деценије медијске илегале појавила у престижном музичком такмичењу " Никад није касно" и одушевила публику која ју је пратила крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година када се… »
„Отишла сам на литургију са једном старијом госпођом – и од тада се све мења“: Наша певачица открила како је успела да…

„Отишла сам на литургију са једном старијом госпођом – и од тада се све мења“: Наша певачица открила како је успела да…

Нова 17.11.2024
: Певачица Ружица Чавић се после скоро две деценије медијске илегале појавила у престижном музичком такмичењу "Никад није касно" и одушевила публику која ју је пратила крајем деведесетих и почетком двехиљадитих година када се… »

Вести дана »