Povezane vesti
Počinje 32. Internacionalni festival umetnika harmonike
Veliki park 17.11.2024
Muzički centar AD LIBITUM organizuje od 18. do 24.novembra 32. Internacionalni festival umetnika harmonike. Festival će u Kragujevcu okupiti pobednike prestižnih svetskih takmičenja koja se održavaju između dva festivala i priznate pedagoge za… »
InfoKG 17.11.2024
U Kragujevcu se od 18. do 24. novembra održava 32. Internacionalni festival umetnika harmonike. Festival će u Kragujevcu okupiti pobednike prestižnih svetskih takmičenja koja se održavaju između dva festivala i priznate pedagoge za harmoniku. Jedan… »
Ritam grada Kg 17.11.2024
Muzički centar AD LIBITUM organizuje od 18. do 24.novembra 32. Internacionalni festival umetnika harmonike. Festival će u Kragujevcu okupiti pobednike prestižnih svetskih takmičenja koja se održavaju između dva festivala i priznate pedagoge za… »
32. Internacionalni festival umetnika harmonike: Nedelja u znaku eminentnih svetskih akordeontista
Kragujevačke 17.11.2024
Vesti dana »
Majami bolji od Bruklina, Jović nastavlja da blista, dobra partija Micića u pobedi Šarlota VIDEO
Nova pre 46 minutajoš 22 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Bačen molotovljev koktel ispred kuće odbornika Srpske liste: Izgoreo automobil, Srpska lista kaže da je ovo bez sumnje politički motivisan napad
Blic pre 45 minutajoš 9 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 9 povezanih