Povezane vesti
Sve estetske operacije nikolije Jovanović: Uradila grudi jer je bila ravna kao daska, nos, nema prirodne zube u gornjoj…
Kurir 17.11.2024
Pevačica Nikolija Jovanović znatno je promenila svoj izgled kada je kročila na muzičku scenu, pa do danas. Ona je nekada bila plavuša, a danas je njena tamna kosa njen zaštitni znak. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama, međutim… »
"Prvo sam uradila grudi, imala sam kompleks jer sam ravna kao daska": Nikolija Jovanović iskreno o estetskim operacijama, a za…
Blic 17.11.2024
Pevačica Nikolija Jovanović znatno je promenila svoj izgled kada je kročila na muzičku scenu, pa do danas. Ona je nekada bila plavuša, a danas je njena tamna kosa njen zaštitni znak. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama, međutim… »
Vesti dana »

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i aktuelnim napadima
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 81 povezana

„MUP za danas najavljuje nova hapšenja“: Dojče vele piše o još jednoj burnoj noći u Srbiji
Danas pre 24 minutajoš 77 povezanih

Učenici Gimnazije u Valjevu pozivaju na nove proteste nakon policijske brutalnosti
Serbian News Media pre 2 satajoš 8 povezanih

Ovo je satnica promene vremena za vikend: Biće pljuskova i grmljavinskih oluja, evo za koliko će biti svežije
Telegraf pre 4 minutajoš 29 povezanih