Povezane vesti
Sve estetske operacije nikolije Jovanović: Uradila grudi jer je bila ravna kao daska, nos, nema prirodne zube u gornjoj…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Nikolija Jovanović znatno je promenila svoj izgled kada je kročila na muzičku scenu, pa do danas. Ona je nekada bila plavuša, a danas je njena tamna kosa njen zaštitni znak. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama… »
"Prvo sam uradila grudi, imala sam kompleks jer sam ravna kao daska": Nikolija Jovanović iskreno o estetskim operacijama, a za…
Blic pre 4 sati
Pevačica Nikolija Jovanović znatno je promenila svoj izgled kada je kročila na muzičku scenu, pa do danas. Ona je nekada bila plavuša, a danas je njena tamna kosa njen zaštitni znak. Osim toga, Nikolija se podvrgnula raznim estetskim korekcijama… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Mi smo besni, tužni i ranjeni, ali nismo bespomoćni sve dok smo ovde“: Marčelo sa blokade u Novom Sadu pozvao sve na protest
Nova pre 30 minutajoš 61 povezana
Srbiju muče povrede, ali svim silama se ide na pobedu: Piksi govorio pred meč godine protiv Danske! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane
Šolc na udaru Nemaca zbog Putina: "Ruski lider će to shvatiti kao znak slabosti, a ne snage"
Kurir pre 10 satijoš 6 povezanih
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; više od 70 poginulih u Beit Lahiji
RTS pre 55 minutajoš 21 povezana