Povezane vesti
Nestorovićev pokret pozvao Vladu da poništi odluku kojom je ukinut status kulturnog dobra Generalštaba
Danas 17.11.2024
Pokret „Mi – Snaga naroda“ pozvao je danas Vladu Srbije da objavi kompletnu proceduru kojom je ukinut status kulturnog dobra kompleksa Generalštaba i Ministarstva odbrane, navodeći da je tu odluku potrebno poništiti. „Skidanjem statusa… »
Mi-Snaga naroda pozvao Vladu da poništi odluku kojom je ukinut status kulturnog dobra Generalštaba
Novi magazin 17.11.2024
Pokret "Mi - Snaga naroda" pozvao je danas Vladu Srbije da objavi kompletnu proceduru kojom je ukinut status kulturnog dobra kompleksa Generalštaba i Ministarstva odbrane, navodeći da je tu odluku potrebno poništiti. "Skidanjem statusa kulturnog dobra… »
Vesti dana »
"Ni napred ni nazad" ukratko je opis kolapsa u vrlo prometnoj ulici Beograda: Ako ne morate ovuda, ne krećite
Telegraf pre 1 satjoš 106 povezanih
Akcija "Zastani, Srbijo" u više gradova, studenti ostaju u blokadama fakulteta
RTS pre 24 minutajoš 43 povezane
Prijave protiv BIA-e i policije zbog prisluškivanja novinara i aktivista
Al Jazeera pre 3 satajoš 10 povezanih
Lasta prekida štrajk: "Sa Gradom Beogradom dogovoreno da se ne sprovede jednostrani raskid ugovora"
NIN pre 1 satjoš 42 povezane
Na raspust bez zaključenih ocena – Nastavnici ponudili odgovaranje tokom odmora, ali sindikati ističu: To je nezakonito
Euronews pre 7 satijoš 22 povezane