Povezane vesti

Druga čitulja Željka Mitrovića majci mileniji! Emotivno reči koje kidaju dušu

Druga čitulja Željka Mitrovića majci mileniji! Emotivno reči koje kidaju dušu

Kurir 17.11.2024
Juče je preminula majka Željka Mitrovića, Milenija, koja je bila njegov najveći oslonac i podrška kroz život. Željko je u toku jučerašnjeg dana na svom Instagram profilu podelio emotivnu poruku, uz zajedničku fotografiju sa preminulom majkom, i… »
"Moje oči ti nisu uzvratile dovoljno ljubavi": Osvanula čitulja Željka Mitrovića za majku, ovim rečima se oprostio od nje…

"Moje oči ti nisu uzvratile dovoljno ljubavi": Osvanula čitulja Željka Mitrovića za majku, ovim rečima se oprostio od nje…

Blic 17.11.2024
Željko Mitrović saopštio je da mu je preminula majka Milka, i to na dan njihove krsne slave. On je često isticao da je ona bila ključna figura u njegovom poslovnom usponu i da je uvek od nje tražio blagoslov za sve što radi. Mitrović je sada dao i… »
Čitulja majci Milki kida dušu: Željko Mitrović napisao proštajno pismo za majku, neizmerna tuga: Nema reči, nema zvuka…

Čitulja majci Milki kida dušu: Željko Mitrović napisao proštajno pismo za majku, neizmerna tuga: Nema reči, nema zvuka…

Kurir 17.11.2024
Željko Mitrović objavio je na društvenim mrežama da je njegova majka Milka, koja mi je bila najveća podrška i oslonac, preminula. Željko je svojoj majci Milki dao čitulju, sa emotivnim rečima. - Danas nema reči, nema zvuka, svuda samo tišina… »

Vesti dana »